Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάμε Στοίχημα: Μεγάλος τελικός Μαρσέιγ-Ατλέτικο Μαδρίτης για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς

Πάμε Στοίχημα: Μεγάλος τελικός Μαρσέιγ-Ατλέτικο Μαδρίτης για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα, με πολλά ειδικά στοιχήματα, ο αποψινός τελικός του Europa League.

Το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν διεκδικούν απόψε η Μαρσέιγ και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Στις 21:45, στη Λυών, θα αναμετρηθούν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα έχει και ελληνικό χρώμα, αφού με την Μαρσέιγ αγωνίζεται ο Κώστας Μήτρογλου.

Η Μαρσέιγ επιστρέφει σε ευρωπαϊκό τελικό, μετά από 14 χρόνια. Το 2004, στο Γκέτεμποργκ, ηττήθηκε με 2-0, από τη Βαλένθια. Την ήττα, με 3-0, γνώρισε και από την Πάρμα, στην προηγούμενη παρουσία της σε τελικό, το 1999, στη Μόσχα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κατακτήσει δύο φορές το Europa League. Επικράτησε και στις δύο συμμετοχές της σε τελικούς. Το 2010, στο Αμβούργο, κέρδισε, με 2-1, στην παράταση, τη Φούλαμ, και το 2012, στο Βουκουρέστι, επικράτησε, με 3-0, της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο τελικός του Europa League, Μαρσέιγ-Ατλέτικο Μαδρίτης, περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Η Μαρσέιγ και η Ατλέτικο Μαδρίτης αναμετρήθηκαν, για τελευταία φορά, πριν από 9,5 χρόνια, στη φάση των ομίλων του Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι, η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε εντός έδρας με 2-1, ενώ η ρεβάνς, στη Γαλλία, έληξε ισόπαλη με 0-0.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, για τον μεγάλο τελικό του Europa League, Μαρσέιγ-Ατλέτικο Μαδρίτης, μεταξύ άλλων, για το σύνολο των γκολ, τα κόρνερ, το ακριβές σκορ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τη μέθοδο κατάκτησης του κυπέλλου (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Διαθέσιμοι οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου με εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ – Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr