ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φ. Σάντος: Πίστευα πάρα πολύ στην πρόκριση

Φ. Σάντος: Πίστευα πάρα πολύ στην πρόκριση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απογοητευμένος και θλιμμένος εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος σε δηλώσεις του μετά την μη πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους 8 του Μουντιάλ.

Για τον αγώνα, ο Πορτογάλος προπονητής είπε χαρακτηριστικά: «Θα θυμάμαι τα πάντα από αυτά τα τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Ελλάδας. Πετύχαμε πολλά πράγματα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό σήμερα. Είναι μια μέρα θλίψης, κι αυτό διότι πίστευα πάρα πολύ στην πρόκριση. Αυτό που μας έλειπε στην παράταση ήταν ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Είχαμε τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά παίξαμε με ανορθόδοξο τρόπο».

Αναφερόμενος στην αποβολή του από το διαιτητή Γουίλιαμς, λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλτι, ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με απέβαλε. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για να στηρίξουμε τους παίκτες, και με απέβαλε γι’ αυτό τον λόγο. Κάτι που έκανε στην άλλη μεριά όλος ο πάγκος της Κόστα Ρίκα. Αυτό του είπα και στο τέλος της παράτασης και μου απάντησε ότι αυτός αποφασίζει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Europa League: Ήττα με 1-0 για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα από την Άντερλεχτ

Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός

FIFA: Οπισθοχώρηση Ινφαντίνο για την ιδιωτικοποίηση μεριδίων του Μουντιάλ μετά την καθολική κατακραυγή

Αντώνης Κρόμπας και Λευτέρης Ελευθερίου σε μία ξεχωριστή παράσταση στο Allwyn Game Time

Europa League: Πρόκριση για τον ΠΑΟΚ 2-0 την Ντιναμό Κιέβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr