Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι διεθνείς και ο Σκίμπε στον ΟΠΑΠ: «Φαβορί η Αργεντινή, έκπληξη το Βέλγιο» (βίντεο)

Οι διεθνείς και ο Σκίμπε στον ΟΠΑΠ: «Φαβορί η Αργεντινή, έκπληξη το Βέλγιο» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις προβλέψεις τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο έδωσαν, σε αποκλειστικές συνεντεύξεις τους στον ΟΠΑΠ, 13 παίκτες της Εθνικής Ομάδας, που αγωνίζονται στο εξωτερικό και ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίκαελ Σκίμπε.

Από τις 6 έως τις 14 Ιουνίου, οπότε ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, προβλήθηκαν 9 βίντεο, με αποκλειστικές δηλώσεις στον ΟΠΑΠ, του Μίκαελ Σκίμπε, του Κώστα Μήτρογλου, του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, του Βασίλη Τοροσίδη, του Παναγιώτη Ρέτσου και των υπόλοιπων διεθνών που συνεχίζουν την καριέρα τους στο εξωτερικό. Μετέφεραν το κλίμα, που υπάρχει σε 8 χώρες, για το Παγκόσμιο Κύπελλο και προέβλεψαν τον νικητή, το ζευγάρι τελικού και την ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης.

Ποια είναι η ομάδα που θα σηκώσει το τρόπαιο το βράδυ της 15ης Ιουλίου, στη Μόσχα;

Στο άτυπο γκάλοπ των διεθνών και του Σκίμπε, την πρώτη θέση πήρε η Αργεντινή με 6 «ψήφους» και ακολούθησαν η Γερμανία με 5, η Βραζιλία με 3, η Ισπανία με 2 και η Γαλλία με μία.

Οι 11 από τους 13 διεθνείς και ο Μίκαελ Σκίμπε έδωσαν από μία πρόβλεψη για τον νικητή της διοργάνωσης.

Ο Ορέστης Καρνέζης δήλωσε στον ΟΠΑΠ ότι θα πάρει το κύπελλο μία από τις Αργεντινή, Βραζιλία ή Γερμανία και ο Κώστας Σταφυλίδης η Γερμανία ή η Ισπανία. Μετρήσαμε όλες τις προβλέψεις τους.

Τρεις διεθνείς, οι Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Καρέλης και Ορέστης Καρνέζης ανέφεραν, ως πιθανότερο ζευγάρι τελικού, αυτό της Βραζιλίας με την Αργεντινή.

Ακολούθησαν με 2 «ψήφους» τα ζευγάρια Αργεντινή-Γαλλία, Γερμανία-Βραζιλία, Βραζιλία-Γαλλία, Ισπανία-Γερμανία και με μία τα ζευγάρια Αργεντινή-Γερμανία, Πορτογαλία-Αργεντινή και Βραζιλία-Πορτογαλία.

Το Βέλγιο θα είναι η ομάδα-έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου συμφώνησαν 6 διεθνείς και ο Μίκαελ Σκίμπε. Από 3 «ψήφους» πήραν η Αίγυπτος και η Κροατία και από μία το Μεξικό, το Περού και η Νιγηρία.

Δείτε όλα τα βίντεο με τις προβλέψεις των διεθνών και του Σκίμπε:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Διαθέσιμοι οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου με εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ – Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr