ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το 1994, λίγες εβδομάδες μετά το τέλος του Μουντιάλ των ΗΠΑ, όπου η Κολομβία γνώρισε τον αποκλεισμό μετά την ήττα από την διοργανώτρια εξαιτίας του αυτογκόλ του Αντρέ Εσκομπάρ, ο διεθνής αμυντικός δολοφονήθηκε στο Μεντεγίν.
Οι δράστες δε βρέθηκαν ποτέ, αλλά όλοι γνώριζαν ότι από πίσω ήταν κάποιο από τα πανίσχυρα καρτέλ ναρκωτικών (που είχε έχασαν πολλά μέσω του στοιχήματος ή ήθελαν να ξεπλύνουν την εθνική ντροπή).
Δύο δεκαετίες αργότερα η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κακόγουστη φάρσα, μόνο που η Αστυνομία της Κολομβίας αυτή τη φορά παίρνει πολύ πιο σοβαρά τις απειλές που εκτοξεύονται κατά του Κάρλος Σάντσες.
Ο αμυντικός μέσος της Κολομβίας στην πρεμιέρα της ομάδας του αποβλήθηκε στο 3ο λεπτό για χέρι που έκανε στο σουτ του Καγκάβα κι από τη στιγμή που τελείωσε ο αγώνας (με ήττα για την ομάδα του) μπήκε στο στόχαστρο δεκάδων ανόητων.
Ένας χρήστης του twitter πόσταρε μια φωτογραφία του Σάντσες, μαζί με αυτή τη αδικοχαμένου Εσκομπάρ γράφοντας «Προτείνω ένα όνειρο». Και παρόλο που χιλιάδες αντέδρασαν άμεσα, υπήρξαν και αρκετοί οι οποίοι υποστήριξαν την ιδέα γράφοντας ακόμη και χυδαίες ατάκε του στιλ «Αν ο Εσκομπάρ δολοφονήθηκε, τότε το ίδιο πρέπει να γίνει με τον Σάντσες και να σκυλέψουμε το πτώμα του».
Όλα αυτά όμως προκάλεσαν την άμεση αντίδραση των Αρχών με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να αναλαμβάνει δράση προκειμένου να βρει ποιοι πυροδότησαν αυτές τις απειλές για να κλείσει το θέμα άμεσα.























































