ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Aπό περιστατικό βίας στιγματίστηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες των δικηγορικών συλλόγων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, που έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Κοζάνης αφού δικηγόροι πλάκωσαν στο ξύλο διαιτητή για ένα πέναλτι.
Πιο συγκεκριμένα, το σφύριγμα πέναλτι στο ογδοηκοστό πέμπτο λεπτό σε βάρος της ομάδας του «Σόλωνα» του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας «’Αρμα» του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, έγινε αφορμή για προπηλακισμό του Κοζανίτη διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα.
Σύμφωνα με όσα τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ‘Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Κοζάνης, Θόδωρος Τσιμεντερίδης, «δυο παίκτες από τους δικηγόρους των Αθηνών, μαζί με φιλάθλους που εισήλθαν από την κερκίδα, προπηλάκισαν τον διαιτητή της διοργάνωσης».
Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ ο διαιτητής μετέβη στα επείγοντα του νοσοκομείου Κοζάνης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, ο διαιτητής έφερε αμυχές και μώλωπες στα χέρια, ενώ δήλωσε στους γιατρούς ότι έχει πόνους στο κεφάλι και στη μέση.
Έγινε ο απαραίτητος κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος, ακτινογραφίες και εξετάσεις και οι γιατροί συνέστησαν να παραμείνει για ένα 24ωρο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας για προληπτικούς λόγους. Ο ίδιος με δική του πρωτοβουλία και μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν αποχώρησε από το νοσοκομείο.






















































