ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ποδόσφαιρο,


















































Μπάρακ Ομπάμα: Οι εξωγήινοι «είναι πραγματικοί, αλλά εγώ δεν τους έχω δει»
Ελληνικός στρατός με τεθωρακισμένα στη Γάζα
1η Μαΐου 1944 - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Οι Έλληνες στέκονται ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ μπροστά στο γερμανικό απόσπασμα - Ο Τσίπρας ζητά οι
Ο Μάρκο Ρούμπιο (ΥΠΕΞ ΗΠΑ) με τον Κούρδο στρατηγό Μαζλούμ Άμπντι (SDF) και την Κούρδισσα ΥΠΕΞ της AANES Ιλχάμ Εχμέντ
Ισραηλινή βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Γαλλίας, καθώς ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Γουίλιαμ Γκομίς βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς.
Ο 19χρονος αμυντικός ανήκε από τα 15 του στη Σεντ Ετιέν, παίζοντας στη δεύτερη ομάδα, ενώ είχε αποχωρήσει πριν από λίγους μήνες.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε ο ποδοσφαιριστής είναι ακόμη αδιευκρίνιστες, αν και τα γαλλικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως είναι πιθανόν να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς πριν από μερικές βδομάδες, είχε σκοτωθεί και ο αδερφός του.
Στο ίδιο περιστατικό λέγεται πως έχασε τη ζωή του από σφαίρα και ένας 14χρονος, ενώ στο χώρο βρέθηκαν πολλές σφαίρες από καλάσνικοφ.
«Η Σεντ Ετιεν θλίβεται τρομερά στην είδηση του θανάτου του Γουίλιαμ Γκομίς, που συνέβη χθες (σ.σ. την Κυριακή) το βράδυ» ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος.
«Οι ηγέτες της ομάδας, οι προπονητές, οι παίκτες και όλοι οι υπάλληλοι του συλλόγου είναι βαθιά επηρεασμένοι από το ξαφνικό θάνατο του Γουίλιαμ και εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του» πρόσθεσε η Σεντ Ετιέν.























































