Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός μαζί για δύο ακόμα χρόνια – Άλλαξε όνομα ο ΠΑΟ (βίντεο)

ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός μαζί για δύο ακόμα χρόνια – Άλλαξε όνομα ο ΠΑΟ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο ιστορικές εταιρίες παρουσίασαν σε ειδική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας τους για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους και τη μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Μέγας Χορηγός της «πράσινης» ΚΑΕ θα είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το νέο λογότυπο του παιχνιδιού θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, και ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως και σύσσωμη η ομάδα του «τριφυλλιού», πλην του Νικ Καλάθη, ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη, λόγω μιας υποχρέωσης με την Euroleague.

Η νέα συνεργασία των δύο πλευρών συνδυάζεται με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του μπασκετικού Παναθηναϊκού και τα 60 χρόνιας λειτουργία του ΟΠΑΠ, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του πρωταθλητή Ελλάδας στην προσπάθειά του για τη διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα και την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής.

Πρώτος το λόγο πήρε ο επικεφαλής εταιρικών και ρυθμιστικών υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δηλώνοντας:

«H εφετινή σεζόν έχει διπλή ιστορική σημασία: Από τη μία, συμπληρώνονται τα 100 χρόνια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και από την άλλη ο ΟΠΑΠ γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του.

»Στα 60 χρόνια της ιστορικής του διαδρομής, ο ΟΠΑΠ στηρίζει αδιάλειπτα την οικονομία, τον αθλητισμό και την κοινωνία.

»Πρόσφατα παραδώσαμε δύο πλήρως ανακαινισμένα σχολεία στο Ν. Βουτζά και στη Ραφήνα, τα οποία υπέστησαν σημαντικές φθορές στις πυρκαγιές του Ιουλίου.

»Είμαστε περήφανοι που έχουμε δίπλα μας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην προσπάθεια μας να προωθήσουμε περαιτέρω τις αξίες του αθλητισμού».

Η «σκυτάλη» πέρασε στον chief customer officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, o οποίος πρόσθεσε με τη σειρά του:

«Με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μας αποφασίσαμε να ενώσουμε δύο ισχυρά brands με τη μετονομασία του συλλόγου σε ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

»Ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ελπίζοντας ότι η συνεργασία μας θα εμπλουτιστεί τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

»Θα ήθελα να ευχηθώ “καλή επιτυχία” στους παίκτες και την προπονητική ομάδα για τη σεζόν που ξεκινά και αναμένεται να είναι συναρπαστική».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, τόνισε:

«Η συνεργασία αυτή είναι σημαντική, καθώς συμβολίζει την ένωση δύο μεγάλων εταιρειών, του ΟΠΑΠ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίες εφέτος γιορτάζουν τα 100 χρόνια και τα 60 χρόνια λειτουργίας, αντίστοιχα.

»Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ο ΟΠΑΠ διαθέτει τεράστια προσφορά, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία γενικότερα.

»Ο Παναθηναϊκός θα έχει μία άριστη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, δείχνοντας ένα πραγματικά κοινωνικό πρόσωπο».

Ο τεχνικός των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, υπογράμμισε:

«Η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ τα δύο τελευταία χρόνια συνοδεύτηκε από την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων.

»Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε τις επιτυχίες και θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα πιο ψηλά.

»Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε ο ΟΠΑΠ να είναι περήφανος για τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και την ομάδα. Αυτή η συνεργασία θα ξεκινήσει με επίσημο τρόπο με το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου.

»Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν σε αυτό το τουρνουά που σημαίνει τόσα πολλά πράγματα».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, δηλώνοντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ομάδα μας θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ.

»Ο ΟΠΑΠ πρεσβεύει τις ίδιες αξίες με την ομάδα μας και έχει προσφέρει πάρα πολλά τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr