ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργεντινή, Γερμανία, Λιονέλ Μέσι, Μουντιάλ, Ντιέγκο Μαραντόνα, Παγκόσμιο Κύπελλο 2014,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια από αυτή την ήττα και λυπάμαι πολύ για τη χώρα μου” δήλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα αμέσως μετά την ήττα της Αργεντινής από την Γερμανία.
«Είμαι λυπημένος. Αλλά φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι, αυτό είναι ξεκάθαρο. Η Γερμανία εκμεταλλεύτηκε μία απροσεξία μας στην άμυνα αλλά καμία στιγμή δεν ήταν ανώτερη από εμάς. Μας σεβάστηκαν και αυτό το σεβασμό τον κέρδισαν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο» δήλωσε Μαραντόνα.
Στη συνέχεια όμως ο Μαραντόνα αναφέρθηκε στις κινήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Αργεντινής, Σαμπέγια στο γήπεδο: «Θέλω να ρωτήσω για ποιο λόγο αντικαταστάθηκε ο Λαβέτσι που έπαιζε πολύ καλά, για να μπει ο Αγκουέρο που ήταν εμφανές πως βρισκόταν εκτός φόρμας.
Στη συνέχεια χαρακτήρισε λανθασμένη της απόφαση της FIFA να πάρει ο Μέσι το βραβείο της «χρυσής μπάλας» λέγοντας την δικιά του προτίμηση: «Αγαπώ τον Λέο και θα του χάριζα και τον ουρανό αλλά είναι άδικο να τον βραβεύουμε για κάτι που δεν άξιζε. Είναι ένα βραβείο προϊόν μάρκετινγκ και μου φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έπρεπε να πάρει το βραβείο ο Χάμες Ροντρίγκες».























































