Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΟΦΗ «δάγκωσε» τον Ολυμπιακό 1-0 και τον έριξε στο -6 από την κορυφή

Ο ΟΦΗ «δάγκωσε» τον Ολυμπιακό 1-0 και τον έριξε στο -6 από την κορυφή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Ποδόσφαιρο,

Χάρη σε γκολ του Βουό στο 35ο λεπτό, ο ΟΦΗ έκανε την έκπληξη της 7ης αγωνιστικής της Super League, καθώς επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η ομάδα του Ηρακλείου πανηγύρισε την πρώτη νίκη της μετά την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον, ενώ αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και απέχουν πλέον έξι βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο α΄ μέρος, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που έμοιαζε… κομμένος στα δύο εν τη απουσία του τιμωρημένου Φορτούνη.

Από το ξεκίνημα, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έδειχναν να «πατούν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κέρδιζαν τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και πλησίασαν το γκολ στο 23΄ με τον Πλατέλλα, που «άδειασε» τον Τσιμίκα, αλλά η τελική του προσπάθεια δεν βρήκε στόχο.

Η υπεροχή του ΟΦΗ καρποφόρησε στο 35΄, όταν ο Κοροβέσης σέντραρε από τα αριστερά και ο Βουό (τον οποίο έχασαν οι κεντρικοί αμυντικοί των «ερυθρολεύκων») με δυνατή κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Γιαννιώτη.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 43΄ είχε την πρώτη αξιόλογη στιγμή του στο παιχνίδι: ο Στρέζος αρχικά απέκρουσε του σουτ του Χριστοδουλόπουλου, στη συνέχεια ο Τσιμίκας επιχείρησε μία σέντρα-σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη πορεία και προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δύο αλλαγές στο ημίχρονο, αντικαθιστώντας τον Γιάγια Τουρέ (δεν φάνηκε καθόλου) και τον Καμαρά και περνώντας στις θέσεις τους τον Νάτχο και τον Φετφατζίδη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν έβρισκαν τρόπο να διασπάσουν την άμυνα του ΟΦΗ και αρκούνταν σε κάποια σουτ εκτός περιοχής ή σέντρες.

Σε μία από αυτές, στο 71΄, η σέντρα του Φετφατζίδη ήταν πολύ καλή, ο Γκερέρο έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Στρέζος απέκρουσε με τα πόδια.

Οι Κρήτες είχαν ένα καλό σουτ με τον Κοιλιάρα (77΄), που πέρασε λίγο άουτ, ενώ ο Ολυμπιακός απείλησε εκ νέου στο 83΄ με κεφαλιά του Νάτχο, που και πάλι έδιωξε ο Στρέζος.

Ο Ισραηλινός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90΄, με το σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι να φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Ποντένσε πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες: Πλατέλλας, Νάστος, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς – Ποντένσε, Μιράντα, Γκιγιέρμε

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Κουτσιανικούλης (77΄ Κομεσίδης), Βουό (81΄ Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης (68΄ Κοιλιάρας), Ποτουρίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Μεριά, Μιράντα, Ελαμπντελαουί, Καμαρά (46΄ Φετφατζίδης), Γκιγιέρμε, Χριστοδουλόπουλος (65΄ Μάνος), Τουρέ (46΄ Νάτχο), Ποντένσε, Γκερέρο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr