Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 από τη Βίντι μέσα στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 από τη Βίντι μέσα στην Τούμπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Έχασε ο ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, από την ουγγρική Βίντι με 0-2 και με το αποτέλεσμα αυτό αυτόματα ήρθαν σε σημείο ίσης αφετηρίας και οι τρεις διεκδικητές του δεύτερου εισιτηρίου για την πρόκριση στην φάση των “32” στον 12ο όμιλο.

Τα γκολ της Βίντι σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο οι Χούστι (12΄) και Στοπιρά (45+1΄). Πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να καλύψει την σημερινή απώλεια στον επαναληπτικό αγώνα της Βουδαπέσης στις 8 Νοεμβρίου.

Η Βίντι μπήκε με αξιώσεις και φιλοδοξίες στο παιχνίδι και αξιοποιώντας λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στο 12′. Ο Νεγκό έκανε γύρισμα στην περιοχή, ο Κρέσπο έχασε χαρακτηριστικά τον Χούστι που με προβολή παραβίασε εύκολα την εστία του Πασχαλάκη για να γίνει έτσι το 0-1.

O ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές στο σχήμα του δεν μπορούσε να βρει αγωνιστικό ρυθμό και οδηγούνταν σε ημιτελείς και χωρίς στόχο προσπάθειες. Ετσι στο 45′ η Βίντι διπλασίασε τις επιτυχίες της παγώνοντας την κερκίδα της Τούμπας και τους 15.000 θεατές της. Ο Χούστι εκτέλεσε φάουλ από πλάγια και ο προωθημένος Στοπιρά με κεφαλιά πέτυχε το 0-2 προς απογοήτευση του Λουτσέσκου και των φίλων του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ σε όλο το πρώτο 45λεπτο είχε μια αξιόλογη τελική προσπάθεια στο μοναδικό λεπτό των καθυστερήσεων με δυνατό σουτ του Πέλκα που δεν αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Κόβασιτς. Ατυχώς για την ελληνική ομάδα το πρώτο 45λεπτο κύλησε χωρί στόχο, χωρίς πάθος και στοιχειώδη επιθετικότητα κάτι που η ουγγρική ομάδα εκμεταλλεύτηκε πλήρως πετυχαίνοντας δυο γκολ σαν σε προπόνηση.

Στην επανάληψη ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιχείρησε να τονώσει την επιθετικότητα της ομάδας του με την είσοδο στον αγώνα του Αιγύπτιου Ουάρντα αντί του Λημνιού.

Το εις βάρος του ΠΑΟΚ 0-2 όμως είχε ήδη δημιουργήσει ένα βαρύ εμπόδιο ψυχολογίας στους Θεσσαλονικείς που άργησαν να βρουν ρυθμό.

Πολύ σύντομα ο Ρουμάνος τεχνικός έρριξε στον αγώνα και το βαρύ “χαρτί” του, τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με στόχο να ανοίξει την άμυνα της Βίντι που μάχονταν με όλα τα μέσα.

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ των Ούγγρων που έδειχναν αξιοθαύμαστη λειτουργικότητα στην αμυντική λειτουργία τους ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν έστω και με παρελκυστική διάθεση χρονοκαθυστέρησης στο παιχνίδι τους. Αλλωστε με το 0-2 υπέρ τους δεν θα περίμενε κανείς να βιάζονται.

H Bίντι πλησίσε και σε τρίτο γκολ στο 86′ με τον Χότζιτς, που καθυστέρησε να εκτελέσει τον Πασχαλάκη κι έδωσε την ευκαιρία στον τελευταίο να εξουδετερώσει τον κίνδυνο, ενώ ο ΠΑΟΚ στο τέλος της αναμέτρησης έχασε ευκαιρία να μειώσει με φάουλ του Μπίσεσβαρ που απέκρουσε ο Κόβασιτς.

Διαιτητής: Αρανόφσκι (Ουκρανία)

Κίτρινες: Χάτζιτς, Κόβασιτς, Φιόλα, Χότζιτς,

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Σάχοφ (52′ Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός (46′ Ουάρντα) και Καρέλης (66′ Μπίσεσβαρ).

Βίντι: Κόβασιτς, Βινίσιους, Φιόλα, Χάτζιτς, Χούστι (73′ Κόβατς), Νέγκο, Πατκάι, Στοπιρά, Γιουχάι, Σκέποβιτς (65′ Χότζιτς) και Μιλάνοφ (79΄ Νικόλοφ).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγραψαν Ιστορία οι νέοι του Ολυμπιακού – Στον τελικό του Youth League

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Στους «4» του Conference League – Νίκησε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΟΚ – Έχασε από τη Μπριζ 2-0 στην Τούμπα

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-Άρης 2-0 και πρώτη η Ένωση με παιχνίδι παραπάνω

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr