Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΠΑΟΚ νίκησε δύσκολα 2-1 τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ νίκησε δύσκολα 2-1 τον Παναιτωλικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Με γκολ των Μαρινάκη (63΄ αυτογκόλ) και Ακπόμ (66΄) ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, ο οποίος μείωσε στο 71΄ με τον Καμαρά στο ενδιαφέρον παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον στην επανάληψη, με τα τρία γκολ να σημειώνονται σε 8 λεπτά.

Με καλή διάθεση και κυνηγητό της μπάλας ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι του απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που από αρχής θέλησε να ελέγξει την κατοχή της μπάλας έστω και αν καθυσερούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του.

Ο ΠΑΟΚ πιο ορεξάτος και επιθυμώντας να δισκεδάσει τις τελευταίες του εμφανίσεις και ειδικά την ήττα στην Βουδαπέστη, δημιούργησε αρκετές καλές επιθέσεις στο πρώτο μέρος και λίγες ευκαιρίες.

Η πρώτη από αυτές στο 13΄, όταν ο Πρίγιοβιτς έπιασε την κεφαλιά μετά την σέντρα του Τόσκα, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 16΄ σημαντική ευκαιρία για τον Δικέφαλο! Ο Μπίσεσβαρ έκανε τη σέντρα, ο Πέλκας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κυριακίδης με εξαιρετική επέμβαση απομάκρυνε τη μπάλα.

Η ομάδα του Αγρινίου έκανε την πρώτη της επίθεση στο 40′ με το τελικό σουτ του Μάζουρεκ να καταλήγει στην αγκαλιά του Πασχαλάκη.

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε σύντομα την πρώτη αλλαγή με την προσθήκη του Ακπόμ, για να παίξει με δυο κεντρικούς κυνηγούς περιοχής και να δώσει περισσότερο όγκο στην επίθεση της ομάδας του.

Στο 63’ ο Λημνιός έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πρίγιοβιτς στην εναέρια μονομαχία με τον Μαρινάκη τον υποχρέωσε σε λάθος, με τον δεξιό οπισθοφύλακα του Παναιτωλικού να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Τρία λεπτά αργότερα και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σάκχοφ έκανε το δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον Κυριακίδη να αποκρούσει στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Ακπόμ, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Στο 70′ ο Παναιτωλικός απείλησε με ωραίο φάουλ του Μάζουρεκ που εξουδετέρωσε ο Πασχαλάκης με πλονζόν.

Όμως στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Αγρινίου ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το γκολ που σημείωσε ο Καμαρά μέ γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ.

Το γκολ αυτό έδωσε θάρρος τον Παναιτωλικό που συνέχισε δυνατά και για την ισοφάριση επεκτείνοντας την επιθετική του δράση.

Στο 75΄ γκολ που σημείωσε ο Ακπόμ κυρώθηκε σαν φάουλ του Βρετανού επιθετικού.

Χωρίς κάτι αξιόλογο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με την 9η νίκη του ΠΑΟΚ στα 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και με διατήρηση του χαρακτηρισμού φαβορί στη φετινή σεζόν.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κίτσιου (84′ Χατσερίντι), Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Σάκχοφ (72′ Μαουρίσιο), Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (57′ Ακπόμ) και Πρίγιοβιτς.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Άργκους (85΄Λιάβας), Μάλης, Μαρινάκης, Μπαρμπόσα, Λουσέρο, Ντίαζ, Μανά (74′ Ρότσα), Καμαρά, Μάζουρεκ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr