Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟΚ – Έχασε στην Τούμπα 3-1 από την Μπάτε

Εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟΚ – Έχασε στην Τούμπα 3-1 από την Μπάτε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Το όνειρο της πρόκρισης στους “32” για τον ΠΑΟΚ έσβησε πριν καλά καλά ωριμάσει σήμερα, μετά την ήττα από την πολύ καλή ΜΠΑΤΕ με 1-3 στην Τούμπα.

Η ομάδα από την Λευκορωσία ήταν πιο διαβασμένη και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο όταν μάλιστα πέτυχε και τα τρία της τέρματα με τους Σκάβις (17΄) Σίγκνεβιτς (42΄ πέναλτι, 45΄+1). ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 59΄ με τον Πρίγιοβιτς αλλά δεν αρκούσε αυτό για να πάρει μπροστά ο ΠΑΟΚ και να φθάσει σε καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 62΄, λόγω αποβολής του Σίγκνεβιτς.

Απειλητικός και απόλυτα επιθετικός ξεκίνησε τον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ ο ΠΑΟΚ και μόλις στο 2΄ πλησίασε στην αντίπαλη εστία με τον Πέλκα να αδυνατεί να πλασάρει τον Σερμπίτσκι μετά από ωραία μπαλιά του Πρίγιοβιτς.

Κάτι ανάλογο έγινε και στο 9΄ με κεφαλιά του Βαρέλα που πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν μετά το δεκάλεπτο να ανοίγουν το παιχνίδι τους επιθετικά και στο 15΄ σουτ του Ιβανιτς έφυγε άουτ. Αυτό ήταν το καμπανάκι για τους παίκτες του ΠΑΟΚ γι αυτό που θα ακολουθούσε σύντομα.

Στο 17΄ από σέντρα του Στάσεβιτς και ολέθρια αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΟΚ, ο Σκάβις με το στήθος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει ακόμα πιο ψυχρή η ατμόσφαιρα στην Τούμπα με το 0-1 των Λευκορώσων.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε βραχυκυκλωμένος και η ΜΠΑΤΕ ήταν σαφώς καλύτερη και συνέχισε να απειλεί.

Στο 34΄ ο Στάσεβιτς από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ και στο 36΄ ο Παχαλάκης έδιωξε έναν κίνδυνο που πάλι προετοίμασαν οι φιλοξενούμενοι.

Οι οποίοι μολονότι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ συνέχισαν να παίζουν επιθετικά, χωρίς να παραβλέπουν την αμυντική τους λειτουργία.

Ο ΠΑΟΚ πλησίασε στην ισοφάριση στο 40΄ με σουτ του Βιεϊρίνια, που έφυγε άουτ ελάχιστα.

Όμως η ΜΠΑΤΕ είχε πάντα τον πρώτο λόγο και τον έκανε ακόμα “ισχυρότερο” με το δεύτερο γκολ που σημείωσε στο 42΄ με πέναλτι του Σίγκνεβιτς, πέναλτι που κέρδισε ο Στάσεβιτς που ανετράπη από τον Μάτος στην περιοχή.

Η ανωτερότητα της ΜΠΑΤΕ συνεχίστηκε και πριν την λήξη του ημιχρόνου (45+1΄) ήρθε η “χαριστική βολή” για τον ΠΑΟΚ με το τρίτο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας από ωραίο σουτ του σολίστα Σίγκνεβιτς, που πλάσαρε υπέροχα στην εστία του ανήμπορου Πασχαλάκη.

Στην επανάληψη ο Λουτσέσκου προχώρησε σε δυο βιαστικές αλλαγές με την είσοδο των Τόσκα-Ουάρντα στο παιχνίδι ελπίζοντας στην ανάκαμψη.

Αυτή φάνηκε να ροδίζει στο 59΄, όταν από επέλαση και συρτή πάσα του Ζαμπά, ο Πρίγιοβιτς σκόραρε μειώνοντας το σκορ σε 1-3.

Η κερκίδα της Τούμπας άναψε ακόμα περισσότερο στο 62΄ όταν αποβλήθηκε ο κορυφαίος της ΜΠΑΤΕ, Σίγκνεβιτς, που είχε καταφέρει χτύπημα στον Κρέσπο εκτός φάσης.

Στο 70′ ο Σερμπίτσκι αρνήθηκε στον ΠΑΟΚ το δεύτερο γκολ, όταν έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ ωραία κεφαλιά του Βαρέλα.

Ακολούθησε μεγάλη ευκαιρία και στο 74΄, με τελικό σουτ του Τόσκα που αποκρούστηκε από τα σώματα των Λευκορώσων.

Παρά τις προσπάθειες των Θεσσαλονικέων ως την λήξη του αγώνα οι Λευκορώσοι άντεξαν στην πίεση και το τελικό 1-3 κρίνεται απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα, που το πανηγύρισαν δεόντως οι παίκτες και οι λιγοστοί φίλοι της ΜΠΑΤΕ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (46′ Τόσκα), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας (55′ Ακπόμ), Ζαμπά, Λημνιός (46′ Ουάρντα) και Πρίγιοβιτς.

ΜΠΑΤΕ: Σερμπίτσκι, Φιλίποβιτς, Ντραγκούν (87′ Γιαμπλόνσκι),Ίβανιτς, Σίγκνεβιτς, Σκάβις (82′ Γκόρντερλτσουκ), Ρίος, Στάσεβιτς, Βόλκοφ, Μπάγκα, Πολισκοφ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr