ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την έντονη δυσαρέσκειά του για την εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Νταρουσάφακα εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός άφησε αιχμές για μέλη της ομάδας που δεν είναι 100% αφοσιωμένοι στην προσπάθεια και τόνισε πως όποιος δεν δίνει τα πάντα δεν χωρά στην ομάδα.
«Η εικόνα σήμερα, για άλλη μια φορά, ήταν απαράδεκτη.
»Σε αυτό το επίπεδο δεν είναι επιτρεπτό κάποιος να μην αφιερώνει το 100% του στην ομάδα. Σωματικά αλλά και ψυχικά.
»Όσοι δεν το κάνουν, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη δήλωσή του.























































