ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Μαυροβούνιο έλαβε τέλος ο αγωνιστικός… κατήφορος του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από σερί 5 διαδοχικών ηττών.
Οι Πειραιώτες πέρασαν νικηφόρα με 89-76 από την έδρα της Μπουντούτσνοστ, για την 25η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας σε 13-12 το ρεκόρ τους και «πιάνοντας» την Αρμάνι Μιλάνο στην 6η θέση της κατάταξης.
Από το πρώτο δεκάλεπτο είχαν τον έλεγχο οι παίκτες του Μπλατ, με την υπέρ τους διαφορά να ακόμη και στο +24, ενώ τελείωσαν το παιχνίδι με 12/24 τρίποντα.
Πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών ήταν ο υπαρχηγός με 19 πόντους, με τον Σέρβο σέντερ να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ.
Εξίσου καλός ήταν και ο Τουπάν με 13 πόντους, ενώ από 12 είχαν οι Γουίλιαμς-Γκος και Βεζένκοβ.
Από τους Μαυροβούνιους, που έπεσαν στο 6-19, ξεχώρισαν οι Τζάκσον και Μπάροβιτς με 13 πόντους ο καθένας.
Τα δεκάλεπτα: 21-27, 34-51, 54-73, 76-89
Μπουντούτσνοστ (Ρέπεσα): Τζάκσον 13 (2), Κόουλ 10, Σέχοβιτς 8 (2), Ε. Κλαρκ 9 (2), Μπάροβιτς 13, Κ. Κλαρκ 9 (1), Γκόρντιτς 6 (1), Μπελ, Νίκολιτς 5 (1), Γουίλιαμς 3.
Ολυμπιακός (Μπλατ): Γουέμπερ 7 (1), Γουίλιαμς-Γκος 12 (2), Τουπάν 13 (3), Σπανούλης 5 (1τρ., 8ασ.), Τίμα, Μιλουτίνοφ 15 (12ριμπ.), Βεζένκοβ 12 (2), Πρίντεζης 19 (1), Παπανικολάου 3 (1), Μάντζαρης 3 (1), Μπόγρης, ΛεΝτέι.























































