ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΑΚΑ | Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ», Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Χούλιγκαν,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδίκασε τα γεγονότα που σημειώθηκαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και οδήγησαν τον Γερμανό διαιτητή Μάρκο Φριτς στην απόφαση να διακόψει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα κάθε πράξη βίας που έλαβε χώρα απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο και οδήγησε στην οριστική διακοπή του ντέρμπι.
»Μια μικρή μειονότητα από τους 25.000 φιλάθλους δεν σεβάστηκε τον κόπο των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ, όσο και την προσπάθεια που γίνεται για την ανάκαμψη της ομάδας.
»Από την πλευρά της διοίκησης προέχει η απόλυτη καταδίκη κάθε μορφής αθλητικής βίας.
»Όμως, θα πρέπει επιτέλους η Πολιτεία να δείξει έμπρακτα ότι στέκεται απέναντι σε αυτά τα γεγονότα και να βρει αποτελεσματικό τρόπο για την οριστική πάταξη της βίας στα γήπεδα».























































