ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρώτη εφετινή νίκη του στη Super League σημείωσε ο Πανιώνιος, ο οποίος σε αγώνα της 3ης ημέρας νίκησε στη Νέα Σμύρνη 1-0 την ΑΕΛ, με τέρμα του Νόβιτας Μαξίμοβιτς στο 56΄ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και μετά από όμορφο 1-2 με τον Καμαρά.
Στην αναμέτρηση, όπου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής, ο Πανιώνιος με τον Νίκκι Παπαβασιλειου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του (ο πρώτος Κύπριος προπονητής που ανέλαβε ομάδα της super league) κατάφερε να αφήσει πίσω το -6 στη βαθμολογία με το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν και τις δύο ήττες στο ξεκίνημα.
Η ομάδα της Λάρισας που ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο κι έχασε ευκαιρίες στο 5΄ με τον Ουάρντα (σουτ δίπλα από το δοκάρι) και στο 29΄ με τον Φατιόν (δυνατό σουτ πάνω στον Κότνικ), έπαιζε από το 79΄ με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Ζίφκοβτς με 2η κίτρινη κάρτα.
Παράλληλα παρέμεινε χωρίς νίκη στη διοργάνωση και με μόλις ένα βαθμό στη συλλογή της.























































