ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Open Water, Αντώνης Σαμαράς, Αντώνης Φωκαΐδης, Βερολίνο, Εθνική Ελλάδος, Κέλυ Αραούζου, Κολύμβηση, Σπύρος Γιαννιώτης,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους Έλληνες αθλητές Κέλυ Αραούζου, Σπύρο Γιαννιώτη και Αντώνη Φωκαΐδη για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο μικτό ομαδικό 5χλμ. της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Βερολίνου.
Ο Πρωθυπουργός στο τηλεγράφημά του αναφέρει «Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη σας διάκριση. Αποδείξατε ότι η σκληρή και ομαδική δουλειά στο τέλος θριαμβεύει. Όλοι οι Έλληνες νιώθουμε υπερήφανοι. Σας ευχαριστούμε».
Η εθνική ομάδα Open Water των Σπύρου Γιαννιώτη, Αντώνη Φωκαϊδη και Κέλυς Αραούζου έκανε ξανά αυτό που γνωρίζει πολύ καλά να κάνει τα τελευταία χρόνια, να κατακτά μετάλλιο.
Χρυσό στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης το 2010, ασημένιο πέρυσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης και τώρα ξανά στη 2η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.























































