Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το σερί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που οδηγεί στην τετράδα – Οι στοιχηματικές επιλογές στο Πάμε Στοίχημα

Το σερί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που οδηγεί στην τετράδα – Οι στοιχηματικές επιλογές στο Πάμε Στοίχημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπάσκετ, Ολυμπιακός, ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός,

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να εκμεταλλευτεί το ευνοϊκό πρόγραμμα, που έχει στην Euroleague, για να μπει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και να αγωνιστεί με πλεονέκτημα έδρας στα playoff.

Η αρχή έγινε με τη νίκη με 98-83, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου. Ακολουθούν άλλα δύο εντός έδρας παιχνίδια, αύριο (21:30) με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου με τη Βιλερμπάν. Στη συνέχεια, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βαλένθια και τον Ερυθρό Αστέρα και θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Αν καταφέρει και πετύχει σερί νικών σε αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ πιθανό να μπει στην τετράδα.

Μετά τη νίκη επί της Μπάγερν, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έμεινε μόνος του στην 6η θέση της βαθμολογίας. Σε 19 αγωνιστικές έχει 11 νίκες και 8 ήττες. Θέλει να περάσει τουλάχιστον 2 ομάδες από τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα, οι οποίες έχουν 2 νίκες περισσότερες.

Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός με τη Μπάγερν

Εντός έδρας αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός, αύριο (21:30) με τη Μπάγερν. Βρίσκεται στην 13η θέση με 7 νίκες και 12 ήττες. Θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες για να ελπίζει να μπει στην οχτάδα των playoff.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζαλγκίρις και Ολυμπιακός-Μπάγερν. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στα τρίποντα, τα ριμπάουντ, τα κλεψίματα, τα κοψίματα, τα φάουλ των δύο ομάδων, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου πόντου, τον συνδυασμό του νικητή του αγώνα και του πρώτου σκόρερ, τους head to head πόντους παικτών, το ημίχρονο-τελικό, το ημίχρονο και την περίοδο με τους περισσότερους πόντους.

Στους αγώνες Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζαλγκίρις, Ολυμπιακός-Μπάγερν και σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr