ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κέρκυρα, Ποδόσφαιρο,


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο πένθος βυθίστηκε η Κέρκυρα για τον χαμό του Ανδρέα Βάρελη.
Ο 28χρονος τερματοφύλακας, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου μετά από άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
H κηδεία του Ανδρέα Βάρελη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 15:00 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Κέρκυρα.
Ο Ανδρέας Βάρελης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1991 είχε σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ η ποδοσφαιρική του διαδρομή άρχισε από τις ακαδημίες του ΑΟ Κέρκυρα.
Ακολούθησε σπουδαία καριέρα ως τερματοφύλακας στον Όλυμπο, την ΑΕ Λευκίμμης και τον Κρόνο Αργυράδων.























































