Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέντε κορυφαίοι μπασκετμπολίστες μυούν τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στις αξίες του Αθλητισμού (βίντεο)

Πέντε κορυφαίοι μπασκετμπολίστες μυούν τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στις αξίες του Αθλητισμού (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΟΠΑΠ,

Μυστικά και συμβουλές για το πώς θα φτάσουν στην κορυφή με βάση τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, που εφαρμόζουν οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, έδωσαν σε μικρούς μπασκετμπολίστες πέντε κορυφαίοι καλαθοσφαιριστές.

Με τεράστια διαδρομή, όχι μόνο στα ελληνικά και ευρωπαϊκά παρκέ αλλά και στο NBA, οι Ουέσλι Τζόνσον, Θοδωρής Παπαλουκάς, Ευθύμης Ρεντζιάς, Νίκος Μπουντούρης, Εβίνα Μάλτση μίλησαν στα παιδιά για την ομαδικότητα, το σεβασμό, το ευ αγωνίζεσθαι και την αφοσίωση.

Πρόκειται για τις τέσσερις αξίες των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, πάνω στις οποίες στηρίχθηκε και η δική τους λαμπρή καριέρα.

Στην ειδική εκδήλωση, που ήταν εμπνευσμένη από την κληρονομιά που άφησε ο Κόμπι Μπράιαντ, τριάντα μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Οσκαρική ταινία μικρού μήκους «Dear Basketball», βασισμένη στο ποίημα του κορυφαίοι αθλητή για το μπάσκετ, και να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους στο παρκέ.

Δείτε το βίντεο:

Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ που εφέτος για πρώτη φορά αγκαλιάζει εκτός από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, υποστηρίζοντας 50 ερασιτεχνικά σωματεία καλαθοσφαίρισης από όλη τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr