Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΟΠΑΠ γιορτάζει τα 20 χρόνια του Πάμε Στοίχημα (φωτο+βίντεο)

Ο ΟΠΑΠ γιορτάζει τα 20 χρόνια του Πάμε Στοίχημα (φωτο+βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Πάμε Στοίχημα συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής και ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε μια ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο δημοφιλές παιχνίδι, το οποίο κατέχει την κορυφαία θέση στην εγχώρια στοιχηματική αγορά.

Στην εκδήλωση για την 20η επέτειο του Πάμε Στοίχημα, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, παραβρέθηκαν αθλητές, μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΚ, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ομάδες που αγωνίζονται με το λογότυπο του παιχνιδιού στη φανέλα τους.

Επίσης, έδωσαν το παρών αθλητές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, μεγάλες «δόξες» του ελληνικού ποδοσφαίρου και μπάσκετ, καθώς και οι ΟΠΑΠ Champions.

Συμμετείχαν ακόμη συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ, εκπρόσωποι από μέσα ενημέρωσης και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Γιώργος Πουλημάς Γενικός Γραμματέας ΠΟΕΠΠΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιάν Κάρας Chief Commercial Officer ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Θάνος Ρήγας Διευθυντής Αθλητικού Στοιχηματισμού ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς Α’ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας Διευθυντής Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην Πρόεδροι και Διευθύνοντες Σύμβουλοι της εταιρείας Κωνσταντίνος Λουρόπουλος και Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΑΠ Κωνσταντίνος Κοσκινάς, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Βασίλης Νειάδας, στους οποίους απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ.

Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, επεσήμανε: «Απόψε είναι μια σημαντική βραδιά για τον ΟΠΑΠ και το Πάμε Στοίχημα, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια μας, το οποίο σήμερα είναι καλύτερο από ποτέ.

Σε αυτά τα 20 χρόνια, το Πάμε Στοίχημα έχει καθιερωθεί ως αγαπημένη εμπειρία διασκέδασης και αθλητικού στοιχηματισμού.

Επιπλέον, βρίσκεται στην καρδιά πρωτοβουλιών που συνδέονται με το Όραμα 2020, που προβλέπει την καθιέρωση του ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων παγκόσμιου επιπέδου.

Το Πάμε Στοίχημα είναι ένα προϊόν παγκόσμιου επιπέδου, που προσθέτει αξία στον ΟΠΑΠ και τους πράκτορές μας, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις προσδοκίες ακόμη και των πλέον απαιτητικών πελατών».

Γιάν Κάρας, Chief Commercial Officer ΟΠΑΠ

Ο Chief Commercial Officer του ΟΠΑΠ, Γιάν Κάρας, σημείωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια, η ιστορία του Πάμε Στοίχημα είναι συνυφασμένη με την ιστορία και την εξέλιξη του δικτύου των καταστημάτων ΟΠΑΠ.

»Σήμερα, σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι φίλαθλοι μπορούν να βρουν ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού.

»Τα τελευταία χρόνια, εστιάζουμε σε έναν στόχο: Να κάνουμε τα καταστήματά μας προορισμό διασκέδασης.

»Μαζί με τους συνεργάτες μας, υλοποιούμε πρωτοβουλίες και επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου μας. Έτσι, κάνουμε την εμπειρία του Πάμε Στοίχημα ακόμη πιο μοντέρνα και συναρπαστική για τους πελάτες μας».

Θάνος Ρήγας, Διευθυντής Αθλητικού Στοιχηματισμού ΟΠΑΠ

Ο Διευθυντής Αθλητικού Στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ, Θάνος Ρήγας, αναφέρθηκε στην εξέλιξη του Πάμε Στοίχημα και τους σημαντικότερους σταθμούς του.

Σημείωσε ότι το παιχνίδι βρίσκεται εδώ και 20 χρόνια στην κορυφή και ότι βασικοί στόχοι για το μέλλον είναι η ανάπτυξη της στοιχηματικής εμπειρίας στα πρακτορεία, με ακόμη περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, και η αξιοποίηση ψηφιακών δυνατοτήτων.

Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ

Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, παρουσίασε την τηλεοπτική ταινία για τα 20 χρόνια του παιχνιδιού και αναφέρθηκε στη στρατηγική επικοινωνίας της νέας καμπάνιας, η οποία στηρίζεται στην επιτυχημένη διαδρομή του Πάμε Στοίχημα, που προσφέρει συγκινήσεις, διασκέδαση και μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

Γιώργος Πουλημάς, Γενικός Γραμματέας ΠΟΕΠΠΠ

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΠΠΠ, Γιώργος Πουλημάς, στάθηκε στην κοινή πορεία των καταστημάτων ΟΠΑΠ και του Πάμε Στοίχημα αυτά τα 20 χρόνια, σημειώνοντας ότι οι παίκτες απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, στο φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον των πρακτορείων.

20 χρόνια Πάμε Στοίχημα: Η εξέλιξη του παιχνιδιού

Το Πάμε Στοίχημα έχει καθιερωθεί ως εμπειρία διασκέδασης για τους λάτρεις του αθλητισμού, προσφέροντας πλήθος στοιχηματικών επιλογών, με την αξιοπιστία και υπευθυνότητα του ΟΠΑΠ.

Το πρώτο κουπόνι του παιχνιδιού, το οποίο κυκλοφόρησε το 2000 στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, περιλάμβανε 75 αγώνες ποδοσφαίρου και μία μόνο στοιχηματική επιλογή (τελικό αποτέλεσμα 1-Χ-2).

Από τότε, το παιχνίδι έχει εξελιχθεί σημαντικά, καθώς οι στοιχηματικές επιλογές εμπλουτίστηκαν, το κουπόνι ανανεώθηκε και προστέθηκαν νέες αγορές και δυνατότητες, όπως ο live στοιχηματισμός. Πλέον, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές σε αγώνες όλων των αθλημάτων, καθώς και ειδικά στοιχήματα για όλα τα μεγάλα γεγονότα.

Από το 2016, η «οικογένεια» του Πάμε Στοίχημα υποδέχθηκε τις ιπποδρομίες, προσφέροντας κάθε εβδομάδα στοιχηματικές επιλογές για τις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, αλλά και τις κορυφαίες ιπποδρομίες του εξωτερικού.

Επιπλέον, το Πάμε Στοίχημα έχει αφήσει τη σφραγίδα του στον ελληνικό αθλητισμό, υποστηρίζοντας έμπρακτα μεγάλες ομάδες ως χορηγός φανέλας.

Στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης.

Επίσης, μπορούν να αξιοποιήσουν σύγχρονες ψηφιακές δυνατότητες, μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού opapbet και της εφαρμογής OPAPP.

Το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται και στο online περιβάλλον με το pamestoixima.gr, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια είναι διαθέσιμο και το Πάμε Στοίχημα Virtuals Sports, σε όλα τα πρακτορεία του δικτύου ΟΠΑΠ.

Καμίλ Ζίγκλερ, Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Θοδωρής Παπαλουκάς

Χρήστος Κοπελούζος, Οδυσσέας Χριστοφόρου Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ρικ Πιτίνο Προπονητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ

Σέρχιο Αραούχο ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Στράτος Σβάρνας ΠΑΕ ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος ΠΑΕ ΑΕΚ, Θάνος Ρήγας Διευθυντής Αθλητικού Στοιχηματισμού ΟΠΑΠ, Παναγιώτης Τσιντώτας ΠΑΕ ΑΕΚ

Φραγκίσκος Αλβέρτης Team Manager ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Γιάν Κάρας Chief Commercial Officer ΟΠΑΠ, Νικ Καλάθης ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Μπαρτ Σένκεφελντ, Χρήστος Δώνης, Ματίας Γιόχανσον, Δημήτρης Κουρμπέλης, Φεντερίκο Μακέντα, Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάνης

Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία: Μαίρη Βεργέτη, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Ιάκωβος Φιλιππούσης, Aron Winter, John van’t Schip, Michael Valkanis, Αλέξανδρος Δέδες, Τάκης Φύσσας, Έλλη Μελαχροινίδου με τον Γιάννη Ρόκκα Διευθυντή Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ

Μιχάλης Κυρίτσης, Κριστόφ Βαζέχα, Τάσος Μητρόπουλος, Γιόζεφ Βάντσικ, Θωμάς Μαύρος

Ρούλα Μούλη, Δημήτρης Ζήσης, Άσπα Καλαμπάκου, Παναγιώτης Πελεκούδας και Ιωάννα Δίελα από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Εκδήλωση για τα 20 Χρόνια ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εκδήλωση για τα 20 Χρόνια ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το νέο τηλεοπτικό σποτ του Πάμε Στοίχημα:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Περίπατος για την ΑΕΚ στη Λαμία (4-0)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr