Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Κερkidα ΟΠΑΠ» και Make-A-Wish: Ο μικρός Σταύρος έγινε αθλητικογράφος για μία ημέρα (βίντεο)

«Κερkidα ΟΠΑΠ» και Make-A-Wish: Ο μικρός Σταύρος έγινε αθλητικογράφος για μία ημέρα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Αθλητικογράφος για μια ημέρα έγινε ο 10χρονος Σταύρος. Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα από την «Κερkidα ΟΠΑΠ» που εκπλήρωσε την ευχή του παιδιού από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), χαρίζοντάς του πολλά χαμόγελα.

Ο μικρός Σταύρος είχε την ευκαιρία να ζήσει τον παλμό ενός αγώνα και να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στο ΟΑΚΑ.

Ο 10χρονος, αφού παρακολούθησε εν δράσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, φωτογραφήθηκε με τους Καρλίτος, Τάσο Χατζηγιοβάνη, Εμανουέλ Ινσούα και Μπαρτ Σένκεφελντ.

Είδε την προθέρμανση και συναντήθηκε με τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων, τον διαιτητή του αγώνα και τους βοηθούς του. Ο Σταύρος έγινε και Line-up Kid και συνόδευσε τους αθλητές στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το βίντεο:

Το πρόσωπο του μικρού Σταύρου έλαμψε όταν ανέβηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία για να ζήσει την εμπειρία μιας δημοσιογραφικής κάλυψης αγώνα δίπλα σε επαγγελματίες του χώρου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης τον περίμενε ακόμα μια έκπληξη, καθώς οι παίκτες του Παναθηναϊκού του χάρισαν φανέλα με το όνομά του.

Η ευχή του μικρού Σταύρου ήταν η πρώτη από μια σειρά ευχών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που θα πραγματοποιήσει η «Κερkidα ΟΠΑΠ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr