ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με «όπλα» την άμυνα και την ψυχραιμία, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε θριαμβευτής στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων», μπαίνοντας και πάλι δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 81-78 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, για την 27η αγωνιστική, και με ρεκόρ 12-15 έκαναν… άλμα οκτάδας.
Ύστερα από ένα πολύ σφιχτό ντέρμπι, όπου κανείς δεν πήρε μεγάλη διαφορά, ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος στο τέλος και με πρωταγωνιστή τον ΜακΚίσικ που πέτυχε 22 πόντους νίκησε 81-78 τον Παναθηναϊκό.
Στον αντίποδα, οι «πράσινοι», που μέτρησαν μόλις 1/20 τρίποντα, υπέστησαν τη 13η ήττα τους, με την οποία θέτουν πλέον σε κίνδυνο την έκτη θέση της κατάταξης.
Τα δεκάλεπτα: 18-20, 45-39, 65-59, 81-78























































