ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Στην αντεπίθεση ο Καναδάς - Θα επιβάλει δασμούς έως 50% σε αμερικανικά προϊόντα από τις 8 Σεπτεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Super League 1, όλα τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου είναι στραμμένα στα playoffs.
Ενόψει των δυνατών αναμετρήσεων μεταξύ των έξι πρώτων, το ΟΠΑΠ Game Time φιλοξένησε τον Φεντερίκο Μακέντα.
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας τόσο στα playoff όσο και στην επόμενη σεζόν, αλλά και στην αγωνιστική «αναγέννησή» του.
Ως πρώην «μπέμπης» μίλησε, επίσης, για το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι.
Εστίασε στις προσπάθειες του πρώην προπονητή του στην ομάδα νέων, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, τονίζοντας ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ελπίδες για είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στο Champions League.
Δείτε το βίντεο:























































