ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελίνα Τζένκου, Στίβος,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η διεθνής ομοσπονδία στίβου έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι το παγκόσμιο ρεκόρ της Ελίνας Τζένγκου δεν μπορεί ν΄ αναγνωριστεί «από τη στιγμή που τηρήθηκε τίποτα από αυτά που προβλέπει ο κανονισμός».
Η ανακοίνωση της IAAF: «Μία από τις βασικές προϋποθέσεις για να επικυρωθεί ένα παγκόσμιο ρεκόρ, είναι η διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί ντόπινγκ της παγκόσμιας ομοσπονδίας, βάση των οποίων διεξάγονται όλες οι διοργανώσεις στίβου και δρόμου.
»Η αθλήτρια στην προκειμένη περίπτωση, από την στιγμή εξόδου της από τον αγωνιστικό χώρο του στίβου, θα έπρεπε να συμπληρώσει και να υπογράψει τη σχετική φόρμα ελέγχου και ακολούθως να συνοδευτεί από ελεγκτή στον ειδικό χώρο για την άμεση διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ.
»Ο κανονισμός ντόπινγκ ορίζει ρητά, ότι μέχρι την λήψη του δείγματος η αθλήτρια πρέπει να συνοδεύεται από ελεγκτή.
»Οι έλεγχοι γίνονται άμεσα μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος και δεν προβλέπεται περιθώριο 24 ωρών.
»Από την στιγμή που τίποτε από όσα προβλέπει ο κανονισμός δεν τηρήθηκε, το ρεκόρ της αθλήτριας δεν μπορεί να αναγνωριστεί».






















































