Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Markopoulo Park: Στον ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ το Κύπελλο Ακροπόλεως – Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 (βίντεο)

Markopoulo Park: Στον ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ το Κύπελλο Ακροπόλεως – Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίδειξη δύναμης από τον ίππο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ που κατέκτησε το Κύπελλο Ακροπόλεως, ένα συγκλονιστικό photo finish στην 3η ιπποδρομία και 275 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου στο Markopoulo Park.

Νικητής στη 7η και σημαντικότερη ιπποδρομία της ημέρας αναδείχθηκε ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ, ιδιοκτησίας του κ. Αντωνίτσα Ηλία-Νικόλαου, με αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή και προπονητή τον Ιγνάτιο Θεολόγου.

Ο εξαετής γιός του Sepoy επικράτησε των αντιπάλων του και κατέκτησε το Κύπελλο Ακροπόλεως στην απόσταση των 1.575 μέτρων, σημειώνοντας έτσι την έβδομη νίκη της καριέρας του.

Δείτε το βίντεο από την επικράτηση του ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ:

Τα βλέμματα όλων προσέλκυσε και η εντυπωσιακή άφιξη του ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ, ιδιοκτησίας Alman Racing Stables, ο οποίος κατέκτησε την 3η ιπποδρομία με προπονητή τον Άδωνι Κρητικό, χαρίζοντας στον αναβάτη Μάριο Χριστοφή τη δεύτερη νίκη της ημέρας.

Βίντεο με το συναρπαστικό finish του ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ:

Από τους αναβάτες στο χθεσινό πρόγραμμα ξεχώρισαν οι Γιάννης Ψαραδάκης και Εντιόν Τσέλα με τρείς και δυο νίκες αντίστοιχα.

Η 24η ιπποδρομιακή συγκέντρωση αποδείχθηκε πολύ τυχερή και για τους προπονητές Άδωνι Κρητικό, Χρήστο Θεοδωράκη και Μιχάλη Ιωαννίδη που πρόσθεσαν από δυο νίκες στον ενεργητικό τους.

Το ραντεβού των φιλίππων με τη δράση των ιπποδρομιών ανανεώνεται για την επόμενη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 16.00, καθώς οι Ελληνικές ιπποδρομίες θα ξεκινούν σε νέα, χειμερινή ώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr