Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euroleague: Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ 82-68

Euroleague: Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ 82-68
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η άμυνα και η μοναδική παράσταση του Νεμάνια Νέντοβιτς στην επίθεση, βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών στη Euroleague.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 82-68 της Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, βελτιώνοντας σε 2-2 το ρεκόρ τους και υποχρεώνοντας την τουρκική ομάδα στην τρίτη ήττα της και μάλιστα διαδοχική.

Η διάρκεια που επέδειξε ο Παναθηναϊκός στην περιφερειακή άμυνά του, ο έλεγχος των επιθετικών ριμπάουντ, οι επιπλέον λύσεις που βρήκε στο κομμάτι της οργάνωσης με την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά κυρίως η αντίδραση που έβγαλε σε κάθε προσπάθεια αντεπίθεσης της Φενέρ, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν την ελληνική ομάδα στην επιτυχία.

Στα παραπάνω προσθέστε και την «ορεξάτη» βραδιά του Νεμάνια Νέντοβιτς στην επίθεση (28π. με 7/12 τρίποντα), αλλά και την πολύτιμη βοήθεια του έτερου διψήφιου Κίφερ Σάικς (11π., 5 ασίστ), οι οποίοι βγήκαν μπροστά σε κομβικά σημεία του αγώνα.

Από τη Φενέρ ξεχώρισε ο Λορέντζο Μπράουν στην περιφέρεια (17π., 3/4τρ.) και ο Αχμέτ Ντουβερίογλου κοντά στο καλάθι (15π.), τη στιγμή που ο Νάντο ντε Κολό «αγκομαχούσε» από την άμυνα της ελληνικής ομάδας (5π.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, αποβλήθηκε (2 τεχνικές ποινές) στα 3΄:37΄΄ πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, βλέποντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης από τα αποδυτήρια…

Στα VIP του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τα αδέρφια του Θανάση και Κώστα, τις συντρόφους τους, τη μητέρα τους. Την παράσταση, βέβαια, έκλεψε ο γιος του MVP του ΝΒΑ.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 37-30, 62-56, 82-68

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βόβορας): Παπαγιάννης 8, Μποχωρίδης 5 (3 ασίστ), Όγκαστ 9, Κασελάκης, Φόστερ 6 (1), Νέντοβιτς 28 (7), Σάικς 11 (3), Γουάιτ 7 (1), Μήτογλου, Μπεντίλ 2, Σαντ Ρος 6.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ιγκόρ Κοκόσκοφ): Μπράουν 17 (3), Μαχμούτογλου 6 (2), Ντε Κολό 5 (1), Πιερ 5 (1), Μπαρτέλ 2, Βέελι 6, Έντι 6 (2), Ντίξον, Ντουβερίογλου 15, Ουλανόβας 6.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλωματικές πηγές: Ο Ερντογάν διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια για την Κύπρο και προσβάλει τις μνήμες των θυμάτων

Νέα πρόκληση από Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας»

Κωνσταντινούπολη: Ο Ιμάμογλου μπροστά στις δημοσκοπήσεις από τον εκλεκτό του Ερντογάν

Τούρκοι συνοριοφύλακες σκότωσαν Σύρο πρόσφυγα – Άνοιξαν πυρ σε ομάδα και με γυναίκες

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr