ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ήττα στις λεπτομέρειες για τον μαχητικότατο Ολυμπιακό, που είδε τη Ρεάλ Μαδρίτης να φεύγει νικήτρια στην παράταση με 86-82 (69-69κ.α.) από το ΣΕΦ, για την 15η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στην κανονική διάρκεια (69-69), αλλά ολιγώρησε στα τελευταία δευτερόλεπτα ο ΜακΚίσικ και υποχρέωσε τον Σλούκα σε «σκοτωμένο» άστοχο τρίποντο στην εκπνοή.
Από την άλλη, οι Ισπανοί έβαλαν πολλά μεγάλα σουτ έξω από τα 6,75μ. (13/32 τρίποντα συνολικά) και συνέχισαν το ίδιο και στο έξτρα πεντάλεπτο, με αποτέλεσμα να πάρουν εκείνοι το ροζ φύλλο.
Με την αποψινή απώλεια οι «ερυθρόλευκοι» είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 7-7, κλείνοντας χωρίς νίκη τη «διαβολοβδομάδα».
Στον αντίποδα, οι Ισπανοί ολοκλήρωσαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στην Ελλάδα, απογοητεύοντας τους «αιώνιους» και βελτιώνοντας σε 10-5 το ρεκόρ τους.
Τα δεκάλεπτα: 12-12, 30-31, 51-49, 69-69κ.α., 82-86 παρ.























































