Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη φάση των «16»

Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη φάση των «16»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Europa League, Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το «εισιτήριό» του για τους «16» του Europa League, χάρις στο γκολ του Χασάν στο 88’ του αγώνα με την Αϊντχόφεν (που μείωσε στο τελικό 2-1) και θα βρίσκεται στην κλήρωση της Παρασκευής (26/02, 14:00), που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απέναντί τους ομάδες «μεγαθήρια» όπως η Μίλαν, η Ρόμα, ο Άγιαξ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ και η Άρσεναλ, αλλά κι αντιπάλους βατούς, δεδομένου ότι αποκλείστηκαν πολλά «μεγάλα» ονόματα, όπως η Νάπολι, η Μπενφίκα, η Λεβερκούζεν, η Λέστερ και η Μπριζ.

Οι 16 ομάδες που θα μπουν την Παρασκευή (26/02) στην κληρωτίδα είναι οι: Άγιαξ, Άρσεναλ, Μόλντε, Γρανάδα, Ρέιντζερς, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βιγιαρεάλ, Μίλαν, Ρόμα, Γιούνγκ Μπόις, Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σλάβια Πράγας, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ολυμπιακός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» 1-0 τον Ολυμπιακό

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: Άρης-ΠΑΟΚ 0-0

Η ΑΕΚ νίκησε 4-0 τον Πανσερραϊκό, ανέβηκε στην κορυφή, αλλά… περιμένει το «αιώνιο» ντέρμπι

Euroleague: O Ολυμπιακός συνέτριψε τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ 109-77

Η Κόνι Θεοδώρου βάζει πέναλτι… αλά Πανένκα στο Allwyn Game Time

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr