ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Champions League: Προβάδισμα για Παρί Σεν Ζερμέν – Νίκησε 3-2 στο Μόναχο τη Μπάγερν

Champions League: Προβάδισμα για Παρί Σεν Ζερμέν – Νίκησε 3-2 στο Μόναχο τη Μπάγερν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με δύο γκολ του Κιλιάν Μπαπέ στην «Αλιάνζ Αρένα» η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν με 3-2, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League.

Εάν η Παρί στις 13 Απριλίου καταφέρει να αποκλείσει τους Βαυαρούς, τότε δικαιωματικά θα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου.

Πήρε… μισή «εκδίκηση» από την κάτοχο του τροπαίου για την ήττα της τον περασμένο Αύγουστο στον τελικό της διοργάνωσης από το γκολ του Κομάν και, πλέον, είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη δουλειά την προσεχή Τρίτη (13/04) στο «Παρκ ντε Πρενς».

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μπαπέ, ο οποίος έφτασε τα 8 γκολ στο Champions League στα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε.

Μετά το χατ τρικ στο «Νόου Καμπ» στο πρώτο ματς της φάσης των «16» με την Μπαρτσελόνα, απόψε παραβίασε δύο φορές την εστία του Νόιερ κι αν μη τι άλλο όλα τα φώτα έπεσαν επάνω του.

Εξαιρετικός ήταν και ο Νεϊμάρ, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε, αλλά από δικές του πάσες προήλθαν τα δύο πρώτα γκολ των Παριζιάνων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Iνφαντίνο: Φυσικά το Ιράν θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ – Τραμπ: Ας παίξουν

Αποκλειστική συνέντευξη του Νόα Άλεν στο «Off The Record» του PS Blog – Η ποδοσφαιρική συνύπαρξή του με τον Μέσι, η αγάπη για τον Γιώργο Καραγκούνη και η διαδρομή από τις Σέρρες στο Μαϊάμι (βίντεο)

Ο ΟΦΗ πανάξιος Κυπελλούχος Ελλάδας 3-2 τον ΠΑΟΚ

Η Κάτια Ταραμπάνκο στο Allwyn Game Time: Ο ΠΑΟΚ θα βγάλει ψυχή και πάθος στον τελικό (βίντεο)

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας Barbagiuans-Nazionale Piloti στις 03/06 στο Μονακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr