Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague

Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Μπάσκετ, Παναθηναϊκός,

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη… φωτιά στην τέταρτη περίοδο, αλλά με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να υψώνει τις… μάνικες πυρόσβεσης από τα 6.75 και τον Γιώργο Παπαγιάννη να τις περνάει μέσα στη ρακέτα, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις ευρωπαϊκές νίκες, μετά από πέντε σερί ήττες στη Euroleague.

Το «τριφύλλι» επικράτησε με 70-64 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΟΑΚΑ, για τη 12η αγωνιστική, βελτιώνοντας σε 3-9 το ρεκόρ του και υποχρεώνοντας τους Ρώσους στην τέταρτη ήττα της.

Μετά από ένα υποδειγματικό τρίτο δεκάλεπτο, όταν και γύρισε το παιχνίδι, εξασφαλίζοντας διψήφια διαφορά, ο Παναθηναϊκός… έσβησε τις μηχανές του, επιτρέποντας στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης (61-62 στο 38΄).

Ωστόσο, ένα τρίποντο του Νέντοβιτς (18π.) και ένα πολύτιμο καλάθι του Παπαγιάννη (18π., 13ρ., 4 μπλοκ), μετά από «μαγική» ασίστ του Παπαπέτρου, χάρισαν στον Παναθηναϊκό μία διαφορά ασφαλείας στα 44΄΄ για τη λήξη (66-62), οδηγώντας τον σε ακόμη μία σπουδαία νίκη, μετά την επιτυχία στο ντέρμπι «αιωνίων» στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Πριν το τζάμπολ του αγώνα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε δια χειρός Φραγκίσκου Αλβέρτη τον Τσάβι Πασκουάλ για την προσφορά του στην ομάδα. Επίσης δόθηκαν ανθοδέσμες στους Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, Ινίγο Θορθάνο και Γιάννη Ζυγούρη.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 33-38, 53-48, 70-64

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πρίφτης): Πέρι, Μέικον 11 (1), Παπαγιάννης 18, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου 4, Κασελάκης 3 (1), Γουάιτ 8, Φλόιντ, Νέντοβιτς 18 (4), Έβανς 2, Σαντ Ρος 6 (2).

ΖΕΝΙΤ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Πασκουάλ): Λόιντ 15 (2), Ζαχάροφ, Καράσεφ, Κουλάγκιν, Μπαρόν, Κουζμίσνκας 13 (1), Ζούμπκοφ, Πόιθρες 7, Πονίτκα 4, Φράνκαμπ 14 (2), Μίκι 9 (1), Γκουντάιτις 2.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Euroleague: Νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν (85-67) και επιστροφή στην τρίτη θέση

Ο Θοδωρής Μαραντίνης φορά τη φανέλα του Robbie Williams στο ΟΠΑΠ Game Time

Euroleague: Ο «ατσάλινος» Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους Μπολόνια 74-69 και «βλέπει» τετράδα

Η νέα απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού (2-2 με ΟΦΗ) τον έφερε στην 4η θέση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr