ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα δυνατά ματς που θα διεξαχθούν σε Ιταλία, Ελλάδα και Αγγλία από την Κυριακή έως τη Δευτέρα σχολιάζει ο Γιώργος Λιώρης, ο οποίος φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Serie A, Μίλαν-Νάπολι (Κυριακή 19/12, 21.45) και εξηγεί ποια ομάδα έχει το προβάδισμα στο μεγάλο Ιταλικό ντέρμπι.
Αναφέρει πως βλέπει πλουραλισμό στην ΑΕΚ και ισορροπία στον ΟΦΗ και αναλύει την αναμέτρηση των δυο ομάδων στην 15η αγωνιστική της Super League (Δευτέρα 20/12, στις 19.30) στο ΟΑΚΑ.
Σχολιάζει επίσης τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Premier League, Τότεναμ-Λίβερπουλ, τον οποίο χαρακτηρίζει ως ένα ματς που θα φέρει αντιμέτωπες δύο προπονητικές φυσιογνωμίες, τον Αντόνιο Κόντε και Γιούργκεν Κλοπ (Κυριακή 19/12, 18.30).























































