Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ανεμβολίαστη τενίστρια Ρενάτα Βοράσοβα κρατείται στο «Παρκ Οτέλ» στη Μελβούρνη

Η ανεμβολίαστη τενίστρια Ρενάτα Βοράσοβα κρατείται στο «Παρκ Οτέλ» στη Μελβούρνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά την κατάσταση που δημιουργήθηκε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένος σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης λόγω βίζας που δεν πληρούσε τα κριτήρια εισόδου στην Αυστραλία, μια Τσέχα αθλήτρια βιώνει τώρα τις ίδιες δυσκολίες.

Η Ρενάτα Βοράσοβα, Νο 81 στον κόσμο, κρατείται επίσης στο «Παρκ Οτέλ» στη Μελβούρνη, στην περιοχή Κάρλτον, μετά την ακύρωση της βίζας της από την Αυστραλιανή Συνοριακή Δύναμη, αναφέρει το ABC.

Μια κυβερνητική πηγή που γνωρίζει το θέμα φέρεται να επιβεβαίωσε ότι η Βοράσοβα ενημερώθηκε ότι πρόκειται να εγκαταλείψει τη χώρα σύντομα, ενώ η πρόθεσή της να αμφισβητήσει ή όχι την απόφαση δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Η Βοράσοβα φέρεται να εισήλθε στην Αυστραλία τον περασμένο μήνα με εξαίρεση εμβολίου που χορήγησε η διοργανώτρια αρχή του Australian Open, η Tennis Australia, επειδή είχε πρόσφατα προσβληθεί και αναρρώσει από την Covid-19.

Μέχρι και πριν από λίγες μέρες η αθλήτρια προπονούνταν κανονικά και έλαβε μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας στη Μελβούρνη.

Τσέχοι διπλωμάτες λέγεται ότι βρίσκονται σε επαφή με την Βοράσοβα, αλλά η πρεσβεία της χώρας στην Καμπέρα δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσιτσιπάς: Πρίγκιπας στο Μονακό – Κατέκτησε το τουρνουά Masters

Αυστραλία: Μακελειό με 6 νεκρούς από επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ

Σίδνεϊ: Άνδρας κυνηγούσε και μαχαίρωνε ανθρώπους

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr