Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ήξερες πόσο καλά τα πάει η Μαν. Γιουνάιτεντ στην έδρα της Μαν. Σίτι;

Ήξερες πόσο καλά τα πάει η Μαν. Γιουνάιτεντ στην έδρα της Μαν. Σίτι;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ προσφέρεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά Τελικό Αποτέλεσμα και 500+ επιλογές.

Το Μάντσεστερ αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό, βιομηχανικό και πολιτιστικό κέντρο της Βορειοδυτικής Αγγλίας και αναμφίβολα μια από τις ποδοσφαιρικές πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελούσε διαχρονικά την πιο εξωστρεφή και προβεβλημένη πτυχή της πόλης καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» υποστηρίζονται από εκατομμύρια ανθρώπους ανά την υφήλιο ακόμα κι αν δεν την έχουν δει ποτέ να παίζει από κοντά.

Τα τελευταία χρόνια, η τοπική της αντίπαλος, Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει τα ποδοσφαιρικά σκήπτρα της πόλης με 5 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και 6 Λιγκ Καπ σε μόλις 11 χρόνια.

Τα βλέμματα στρέφονται σήμερα στις 18.30 στο Έτιχαντ, όταν και θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα.

Κυριαρχία στους τίτλους, αλλά όχι στα ντέρμπι

Τα τελευταία χρόνια η Μάτσεστερ Σίτι αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη στην Αγγλία, όμως στα εντός έδρας ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αποτυπώνεται η συνήθως μεγάλη βαθμολογική διαφορά.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» σκοράρουν σε 5 συνεχόμενα παιχνίδια στο Έτιχαντ ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ σε τρεις περιπτώσεις έχει πετύχει από 2 γκολ και πάνω.

Η Γιουνάιτεντ έχει 3 συνεχόμενες νίκες (2 στο πρωτάθλημα και 1 στο Λιγκ Καπ) ενώ οι πολίτες μόλις μια.

Στα τελευταία χρόνια, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: 0-2 (2020-2021), 0-1, (Λιγκ Καπ, 2020), 1-2 (2019-2020), 3-1, (2018-2019), 2-3(2017-2018), 0-0 (2016-2017) και 0-1 (2015-2016).

O αγώνας Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» ως την έναρξη του.

Το εντυπωσιακό στοιχείο στα γκολ

Ανεξαρτήτως έδρας αλλά και διοργάνωσης, ως ένα παραδοσιακό ντέρμπι που σέβεται τον εαυτό του, υπάρχουν σχετικά λίγα γκολ, δεδομένες κίτρινες κάρτες, αψιμαχίες και κάποια σκληρά μαρκαρίσματα.

4/5 τελευταία παιχνίδια ήταν στο εύρος των 2-3 γκολ, ενώ 6 συνεχόμενα επίσης ανεξαρτήτως έδρας ήρθαν No Goal.

Στο Pamestoixima.gr προσφέρονται περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές μεταξύ άλλων για το Over/Under, το Goal/Νο Goal αλλά και ειδικά στοιχήματα.

0% γκανιότα στην αγορά Τελικό Αποτέλεσμα ως την έναρξη του ντέρμπι από το Pamestoixima.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Στους «4» του Conference League – Νίκησε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΟΚ – Έχασε από τη Μπριζ 2-0 στην Τούμπα

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα – Επτά εταιρείες που διοικούνται από γυναίκες στον νέο κύκλο του προγράμματος

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Την Παρασκευή στις 21.00 η κλήρωση για το έπαθλο-ρεκόρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr