ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάχη για την κορυφή της Ευρώπης δίνουν το Σάββατο, στο Παρίσι, η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γρηγόρη Γεωργάτο.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της Ίντερ σχολιάζει τον μεγάλο τελικό του «Σταντ ντε Φρανς» (22.00) και τονίζει:
«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τρομερή τακτική από τους δύο προπονητές και θα αναδειχτεί το μεγάλο ταλέντο των παικτών».
Για τη Λίβερπουλ αναφέρει ότι είναι μία πολύ πιο νεανική ομάδα και για τη Ρεάλ ότι στηρίζεται στη μεγάλη εμπειρία των παικτών της.
Μιλάει ακόμα για τον Κώστα Τσιμίκα και του εύχεται να σηκώσει το τρόπαιο.
Ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος είναι συντονιστής στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης των Εθνικών Ομάδων, αναλύει ακόμα τον τελικό των play-offs της Championship, Χάντερσφιλντ-Νότιγχαμ Φόρεστ που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Wembley και θα κρίνει ποια ομάδα θα «ανέβει» στην Premier League (στις 18.30).























































