Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δυνατό πρόγραμμα με Κόπα Λιμπερταδόρες, Wimbledon και Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ

Δυνατό πρόγραμμα με Κόπα Λιμπερταδόρες, Wimbledon και Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Μετά την ολοκλήρωση των ομίλων αρχίζουν οι νοκ άουτ αγώνες. Αυτή την εβδομάδα διεξάγονται τα πρώτα ματς της φάσης των «16» και την επόμενη γίνονται οι αγώνες ρεβάνς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές σπουδαίες αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι ανάμεσα στην Κορίνθιανς και την Μπόκα Τζούνιορς.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες του Κόπα Λιμπεραδόρες, μεταξύ των οποίων για την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η προωθητική ενέργεια για τον αγώνα του Τσιτσιπά

Στο τένις το ενδιαφέρον στρέφεται στο Wimbledon. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει σήμερα (18.55) στη μάχη. Πρώτος αντίπαλός του είναι ο Ελβετός Αλεξάντερ Ρίτσαρντ, ο οποίος βρίσκεται στο 192 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Ρίτσαρντ την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πολλές είναι και οι στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μεταξύ των οποίων και αυτές για τον νικητή του 1ου και του 2ου σετ, τα συνολικά Games του αγώνα, το ακριβές σκορ σετ, τον αριθμό σετ του αγώνα.

Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

Στο μπάσκετ η Εθνική Ομάδα δίνει το τελευταίο παιχνίδι της στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την Πέμπτη (20.00) αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Βρετανία στη Λάρισα, στο πρώτο παιχνίδι με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της.

Χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη γιατί τα αποτελέσματα μεταφέρονται στη δεύτερη προκριματική φάση.

Αν η Εθνική κερδίσει θα μπει στην επόμενη φάση με 3 νίκες και 1 ήττα.

Η μοναδική ήττα της σημειώθηκε από τη Μεγάλη Βρετανία τον Νοέμβριο στο Νιούκαστλ.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν στο παιχνίδι Ελλάδα-Μεγάλη Βρετανία.

Ανάμεσά τους είναι και αυτές για τη διαφορά πόντων, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα, τους Over/Under πόντους παικτών, τα Over/Under τρίποντα παικτών, τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον πρώτο σκόρερ, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον νικητή αγώνα & over/under πόντων αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr