ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο από τα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αγγλία και η Ολλανδία, δίνουν σήμερα τα πρώτα παιχνίδια τους. Στις 15:00 η Αγγλία αντιμετωπίζει το Ιράν και στις 18:00 η Ολλανδία παίζει με τη Σενεγάλη.
Στο νέο ειδικό βίντεο «Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ», μιλούν δύο Έλληνες διεθνείς, ο Κώστας Τσιμίκας της Λίβερπουλ για τον αγώνα Αγγλία-Ιράν και ο Τάσος Δουβίκας της Ουτρέχτης για το παιχνίδι Σενεγάλη-Ολλανδία.
Αναφέρουν το αποτέλεσμα που πιστεύουν ότι θα έρθει στα δύο σημερινά ματς και εξηγούν μέχρι που μπορούν να φτάσουν η Αγγλία και η Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Μιλάνε ακόμα για το ζευγάρι του τελικού, την ομάδα που θεωρούν ως φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τον παίκτη που πιστεύουν ότι θα αναδειχτεί πρώτος σκόρερ.
Δείτε τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των Κώστα Τσιμίκα και Κώστα Δουβίκα για τους αγώνες Αγγλία-Ιράν και Σενεγάλη-Ολλανδία στο σημερινό ειδικό βίντεο «Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ:























































