ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραϊανός Δέλλας στο ΟΠΑΠ Game Time: «Θα τα καταφέρει η Αργεντινή, έχει μέλλον η Ισπανία»

Ο Τραϊανός Δέλλας στο ΟΠΑΠ Game Time: «Θα τα καταφέρει η Αργεντινή, έχει μέλλον η Ισπανία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Μουντιάλ, ΟΠΑΠ, Ποδόσφαιρο,

Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα και η 5η εκπομπή του ΟΠΑΠ Game Time, αφιερωμένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, φιλοξενεί έναν ακόμα Legend του 2004, τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής σχολιάζει την αναμέτρηση Ουαλία-Αγγλία που θα διεξαχθεί σήμερα (21.00) και εξηγεί για ποια από τις δύο ομάδες ο αγώνας αυτός θα είναι μοιραίος.

Τονίζει ότι η Αργεντινή εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει στο αυριανό παιχνίδι με την Πολωνία (21.00) και εξηγεί γιατί θεωρεί πως η Ισπανία, η οποία αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Ιαπωνία (21.00), έχει μέλλον και μετά το εφετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αποκαλύπτει ακόμα ποιο αποτέλεσμα τον στενοχώρησε πιο πολύ, ενώ χαρακτηρίζει το γκολ του Ριτσάρλισον στον αγώνα της Βραζιλίας με τη Σερβία ως ένα από τα καλύτερα που έχουν σημειωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ολυμπιακός το «πάνω χέρι» για το Champions League, 1-0 τον Παναθηναϊκό – Ισόπαλοι 1-1 ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Iνφαντίνο: Φυσικά το Ιράν θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ – Τραμπ: Ας παίξουν

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε ένα μοναδικό challenge στο Allwyn Game Time

Αποκλειστική συνέντευξη του Νόα Άλεν στο «Off The Record» του PS Blog – Η ποδοσφαιρική συνύπαρξή του με τον Μέσι, η αγάπη για τον Γιώργο Καραγκούνη και η διαδρομή από τις Σέρρες στο Μαϊάμι (βίντεο)

Ο ΟΦΗ πανάξιος Κυπελλούχος Ελλάδας 3-2 τον ΠΑΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr