Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο παιχνίδια απομένουν για να ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Σάββατο, στις 17.00, η Κροατία και το Μαρόκο αγωνίζονται στον μικρό τελικό για την 3η θέση.

Αύριο, την ίδια ώρα, γίνεται η σέντρα στον μεγάλο τελικό, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Γαλλία για την ανάδειξη της νέας Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.

Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οι 2 φιναλίστ. Το 1930, στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Αργεντινή κέρδισε με 1-0. Το 1978, στο Μουντιάλ που έγινε στην Αργεντινή, επικράτησε και πάλι η «αμπισελέστε» με 2-1.

Στην τρίτη αναμέτρησή τους, στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, οι «τρικολόρ» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη με 4-3 σε νοκ άουτ παιχνίδι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον μεγάλο τελικό Αργεντινή-Γαλλία, αλλά και στον σημερινό μικρό τελικό Κροατία-Μαρόκο, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους, καθώς και την προωθητική ενέργεια «Money Back»*.

Τα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για τους τελικούς

Από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε μέρα το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Δείτε τις προσφορές για τους 2 τελικούς:

Κροατία-Μαρόκο: Να σκοράρει ο Χακίμ Ζίγεχ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με φάουλ – Ημίχρονο Κροατία/Τελικό Κροατία & Over 2,5.

Αργεντινή-Γαλλία: Να σκοράρει ο Χουλιάν Άλβαρες – Να σκοράρει το 1ο γκολ ο Αντουάν Γκριεζμάν – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με σουτ – Ημίχρονο Γαλλία/Τελικό Γαλλία & Over 2,5.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα με το World Challenge στο Pamestoixima.gr

Μαζί με το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώνεται και το World Challenge το παιχνίδι του Pamestoixima.gr με μοναδικές προσφορές* για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Μοναδικά έπαθλα περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr.

Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση περιμένει τους παίκτες του Pamestoixima.gr στο World Challenge.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Ξέφυγε» το έλλειμμα στη Γαλλία

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Μακρόν σε Νετανιάχου: Η «εξαναγκαστική μεταφορά του πληθυσμού [των Γαζαίων] συνιστά έγκλημα πολέμου»

Η Γαλλία μπορεί να στείλει εντός ενός μηνός 20.000 στρατιώτες στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr