ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσιτσιπάς: Στον τελικό του Open της Βαρκελώνης με αντίπαλο τον Αλκαράθ

Τσιτσιπάς: Στον τελικό του Open της Βαρκελώνης με αντίπαλο τον Αλκαράθ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης, για τρίτη φορά στην καριέρα του, επικρατώντας στα ημιτελικά του Ιταλού Λορέντσο Μουζέτι με 2-1 σετ (6-4, 5-7, 6-3) ύστερα από 2,5 ώρες αγώνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα διεκδικήσει την Κυριακή (23/4) τον τίτλο με αντίπαλο τον Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ που απέκλεισε τον Βρετανό Ντάνιελ Έβανς.

Θα είναι ο 12ος τελικός στην καριέρα του 19χρονου τενίστα, στον οποίο θα διεκδικήσει τον 9ο τίτλο του.

Στο h2h με τον Τσιτσιπά μετρά το απόλυτο στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο tour και την Κυριακή θα… ψάξει για το 4 στα 4.

Στις δύο προηγούμενες συμμετοχές του στην ίδια διοργάνωση ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε στον τελικό του καταλανικού τουρνουά από τον Ραφαέλ Ναδάλ, με 2-6, 1-6 το 2018 και 4-6, 7-6, 5-7 το 2021.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρούτε: Οι Ευρωπαίοι «έλαβαν το μήνυμα» Τραμπ – Σε εφαρμογή οι συμφωνίες για τις βάσεις

Ισπανία: Η Δικαιοσύνη αναγνωρίζει το δικαίωμα να χαρακτηρίσει κάποιος τους Μάρτυρες του Ιεχωβά «καταστροφική αίρεση»

Οι ΗΠΑ απειλούν την Ισπανία με αποπομπή από το ΝΑΤΟ – «Δεν υπάρχει διάταξη για την αποβολή μελών», απαντά η Συμμαχία

Διχασμένη η ΕΕ για την αναστολή της συμφωνίας με το Ισραήλ: Ισπανία και Ιρλανδία πιέζουν για ανάληψη δράσης

Ο στενός φίλος της Τουρκίας Σάντσεθ υπονομεύει την ασφάλεια της ΕΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr