ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Κούγιας, ΕΠΟ | Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα δικαστήρια οδηγεί η ΕΠΟ τον Αλέξη Κούγια, μετά την ανακοίνωση αποχώρησης της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα της Football League και τις σχετικές κατηγορίες από πλευράς της ομάδας για την Ομοσπονδία, ούτως ώστε να κληθεί να αποδείξει τις «ψευδείς και συκοφαντικές επινοήσεις του».
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Η ΕΠΟ δεν είναι διατεθειμένη και δεν πρόκειται να ακολουθήσει κανέναν Κούγια και τις σχεδιασμένες και αποφασισμένες, πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας του, δηλώσεις, αλλά ούτε και να γίνει μέρος των κατασκευασμένων θεατρινισμών του.
Η ΕΠΟ εμπιστεύεται πλήρως όλα τα στελέχη της, μέλη του διοικητικού της συμβουλίου και υπαλλήλους της, την ηθική τους υπόσταση και την καθημερινή τους προσπάθεια για την ισότιμη και απαρέγκλιτη εφαρμογή των κανονισμών προς όλες τις κατευθύνσεις.
Καλεί την αδέσμευτη ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, να συνδράμει με τις δυνάμεις της στην προστασία των ανθρώπων της Ομοσπονδίας από πιθανές εις βάρος τους εκδηλώσεις βίας.
Η ΕΠΟ και τα στελέχη της θα απαντήσουν στον κάθε Κούγια, όπως του αρμόζει και εκεί που πρέπει: στα δικαστήρια και ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, όπου και θα κληθεί να αποδείξει τις ψευδείς και συκοφαντικές επινοήσεις του».























































