ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τέχνη συναντά το ποδόσφαιρο αυτή την εβδομάδα στο ΟΠΑΠ Game Time που φιλοξενεί τον Δήμο Αναστασιάδη.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναλύει το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21.00) στη «Λεωφόρο» και αποκαλύπτει σε ποια ομάδα δίνει το προβάδισμα.
Ο Δήμος Αναστασιάδης μιλάει στη Χριστίνα Βραχάλη για τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου, τη μουσική, τον έρωτα και την αγαπημένη του ομάδα ΠΑΟΚ.

Μιλάει ακόμα για τους άλλους κυριακάτικους αγώνες της Super League, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (17.30) και Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (20.30), της Premier League, Άρσεναλ-Λίβερπουλ (18.30), της Serie A, Ίντερ-Γιουβέντους (21.45), της LaLiga, Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00) καθώς και το ματς της Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου-Γκλάντμπαχ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (16.30).

Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.























































