Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παναθηναϊκός: Νίκησε 2-0 τον Άρη και διατηρεί τις ελπίδες του για τίτλο

Παναθηναϊκός: Νίκησε 2-0 τον Άρη και διατηρεί τις ελπίδες του για τίτλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και διατήρησε τις ελπίδες του για διεκδίκηση του πρωταθλήματος, περιμένοντας το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena».

Στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» καμία από τις δυο ομάδες δεν είχε τις κλασσικές στιγμές για να πραγματοποιήσει μια φάση στην οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει τα ρήγματα.

Οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο της μπάλας, με τον Παναθηναϊκό να είναι αυτός που είχε την άμυνα του στα πίσω από τα 2/3 του γηπέδου.

Ο Άρης πίεζε συνεχώς την άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγινε απειλητική για να ανησυχήσει τον Ντραγκόφσκι.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με την λευκή ισοπαλία να μην «σπάει» και τα νεύρα των παικτών να φτάνουν στο κόκκινο.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός θέλησε για να ανεβάσει την άμυνα του για να πιέσει τον Άρη με σκοπό να τον αναγκάσει σε λάθη, αλλά η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν εκείνη που έβγαινε στην αντεπίθεση με τους Σαβέριο και Σουλεϊμάνοφ να είναι αυτοί που δημιουργούσαν τα προβλήματα.

Ο Φατίχ Τερίμ είχε περάσει στο παιχνίδι και τον Αντράζ Σπόραρ, με τον Σλοβένο να είναι ο «χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Τούρκου τεχνικού στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο πλασέ.

Οι γηπεδούχοι δεν άλλαξαν πλάνο και έμειναν στις αντεπιθέσεις τους, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να είναι εκεί όταν τον χρειάστηκε. και όταν έκανε το λάθος τον … αντικατέστησε ο Γέντβαϊ που έσωσε τον Παναθηναϊκό από την ισοφάριση απομακρύνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή από κεφαλιά του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στη συνέχεια επαληθεύητηκε το «ρητό» της μπάλας, «όποιος δεν βάζει γκολ τρώει γκολ» και ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Μπράμπετς.

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Εμβοντό (59’ Βερστράτε), Νταρίντα (73’ Τζούρασεκ), Μάνου Γκαρθία (73’ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (73’ Ανσαριφάρντ), Μορόν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ (77’ Μλαντένοβιτς), Ιωαννίδης (90’+1’ Βέρμπιτς), Μπακασέτας (88’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (77’ Τζούρισιτς), Τσέριν, Γέντβαϊ, Παλάσιος (46’ Σπόραρ), Αράο, Ακαϊντίν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Άρης υπέταξε τον Παναθηναϊκό (1-0) στη «Λεωφόρο» και σκότωσε τις ελπίδες του για πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ «ξέρανε» την ΑΕΚ στο 90΄ (3-2) και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Τεσσάρα στη Λαμία με το μυαλό στην Άστον Βίλα

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (95-79) και πάει Βελιγράδι ελπίζοντας

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr