ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, βρέθηκε την Τετάρτη 9/10 το βράδυ νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.
Μια είδηση που έρχεται να σκορπίσει τη θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου, με τον 31χρονο δεξιό μπακ να φεύγει ξαφνικά από τη ζωή.
Οι πληροφορίες γύρω απ’ το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι για την ώρα πολύ συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.
Γεννημένος στην Αγγλία, ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε μεγάλη καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία αγωνίστηκε και στην Premier League, πριν πάρει μετεγγραφή φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την οποία έγινε και διεθνής στην Εθνική, εξαιτίας του Έλληνα παππού του.























































