ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΑΚΑ | Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ», Πυγμαχία, Τάσος Μπερδέσης, Φωτογραφίες,

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αήττητος επί σειρά ετών πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης είναι ο κορυφαίος μαχητής που θα λάβει μέρος στο Βest fighter 2014 στις 6 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.
Ο Τάσος Μπερδέσης αποτελεί αναμφίβολα τον κορυφαίο Έλληνα πυγμάχο στη χώρα μας. Ερασιτέχνης ακόμα ο Τάσος κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες, χάρη στις τεράστιες ικανότητές του, να ξεχωρίσει και να γίνει το νούμερο ένα στην πυγμαχία στο μυαλό όλων σχεδόν των προπονητών της πατρίδας μας!
Δεν υπάρχει δάσκαλος που στην ερώτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος πυγμάχος και να μην λέει τον Μπερδέση.
Επαγγελματίας πλέον αθλητής με καταχωρημένες τις νίκες του στα παγκόσμια Rankings.
Δεν χωράει αμφισβήτηση το πλούσιο αγωνιστικό βιογραφικό του κάτι που γνωρίζει όλος ο αθλητικός κόσμος και πέρα των μαχητικών αθλημάτων.
Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε Έλληνας επαγγελματίας να τον αντιμετωπίσει. Για πρώτη φορά στο Best Fighter θα κληθεί Έλληνας αθλητής να σταθεί απέναντι του.






















































