Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η πρώτη επίσημη παραλία γυμνιστών στην Αφρική είναι γεγονός

Η πρώτη επίσημη παραλία γυμνιστών στην Αφρική είναι γεγονός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί να προκαλεί έκπληξη σε πολλούς η είδηση ότι ολόκληρη η αφρικανική ήπειρος δεν είχε ούτε μια παραλία γυμνιστών μέχρι τώρα. Τα πράγματα όμως άλλαξαν.

Η πρώτη παραλία γυμνιστών σε όλη την Αφρική εγκρίθηκε να λειτουργήσει στη Νότια Αφρική στην παραλία Μπεντζάτι (Mpenjati) και οι ανυπόμονοι γυμνιστές έσπευσαν να βουτήξουν στα νερά δίχως ίχνος υφάσματος πάνω τους, ελεύθεροι να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα όπως επιθυμούν, χωρίς να αντιμετωπίζουν τον φόβο κάποιας δίωξης.

Ο Πρόεδρος της Νοτιοαφρικανικής Ένωσης Φυσιολατρών, Σεργκέ Πάβλοβιτς, δήλωσε στα τοπικά Μέσα ότι τα σχέδια του για το Σαββατοκύριακο του (δυτικού) Πάσχα ήταν να κολυμπήσει και στη συνέχεια να κάνει ηλιοθεραπεία, να διασκεδάσει παίζοντας βόλεϊ στην αμμουδιά και όλα αυτά εντελώς γυμνός.

“Είχαμε πολύ κόσμο το Σάββατο στην παραλία, δίχως να αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα, με όμορφο καιρό, ζεστό νερό, σε μια φανταστική παραλία.

Τα πράγματα με τον καιρό έχουν βελτιωθεί και τώρα μπορούμε να έχουμε παραλίες γυμνιστών. Ήταν λογική συνέπεια να ζητήσουμε αυτή η παραλία να χαρακτηριστεί επισήμως γυμνιστών, ώστε να μην έχουμε τον φόβο της σύλληψης”.

Στην ήπειρο της Αφρικής υπάρχουν και άλλες παραλίες που μπορεί κάποιος να κάνει μπάνιο γυμνός, αλλά η παραλία στο Μπεντζάτι είναι η πρώτη που πήρε επίσημη άδεια σε όλη την αφρικανική ήπειρο.

Απέναντι στους γυμνιστές έχουν εναντιωθεί κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι θεωρούν ότι η παραλία γυμνιστών δεν προωθεί τα χρηστά ήθη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: «Κανείς δεν θα σταματήσει» το Ισραήλ στον πόλεμο κατά της Χαμάς

Υπ. Εξωτερικών Ισραήλ σε Τουρκία: «Δεν έχουμε ξεχάσει το ολοκαύτωμα των Αρμενίων και τις σφαγές των Κούρδων»

Ο Ερντογάν κατηγόρησε ΗΠΑ και Βρετανία ότι προσπαθούν να μετατρέψουν την Ερυθρά σε «θάλασσα από αίμα»

Δυναμώνει η BRICS – Ποιες νέες χώρες μπαίνουν στην «ομάδα»

Πρεσβεία Νοτίου Αφρικής: Εκδήλωση προς τιμή του ομογενή Στ. Νικολάου – Γ. Χρυσουλάκης: «Οικοδομούμε γέφυρες και δίκτυα συνεργασίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr