ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), Ουίλιαμ Χέιγκ, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ουίλιαμ Χέιγκ, χαρακτήρισε τις εξελίξεις στην Ουκρανία ως τη μεγαλύτερη κρίση που βιώνει η Ευρώπη αυτό τον αιώνα, τονίζοντας την ιδιαίτερη ανησυχία της Βρετανίας για το ενδεχόμενο το Κρεμλίνο να στείλει στρατεύματα και σε άλλα μέρη της Ουκρανίας, πλην της Κριμαίας.
O Χέιγκ προειδοποίησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι το κόστος για τη Ρωσία θα είναι σημαντικό, αν δεν αλλάξει πορεία.
Σήμερα Δευτέρα πραγματοποιείται έκτακτη σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες εν μέσω της κλιμακούμενης ανησυχίας για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, την ώρα που οι σχέσεις της Δύσης με τη Ρωσία κινούνται σε τεντωμένοι σχοινί.
ΟΑΣΕ: Διεθνής ομάδα επαφής για την Ουκρανία
Εν τω μεταξύ, η Ελβετία, η οποία προεδρεύει του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, ανακοίνωσε ότι προσπαθεί να συστήσει μία διεθνή ομάδα επαφής για την Ουκρανία και παρότρυνε όλες τις πλευρές να συμβάλουν για την εκτόνωση της κρίσης.























































