ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη χειρότερη εντύπωση έκανε η επίδειξη μόδας ενός σχεδιαστή στο Λονδίνο, ο οποίος έδειξε να “εμπνέεται” από τους… τζιχαντιστές.
Αγόρια μοντέλα περπάτησαν το Σάββατο πάνω στην πασαρέλα φορώντας τα ρούχα του σχεδιαστή μόδας Μαχαρίσι (Maharishi) στο Λονδίνο, ούτε 24 ώρες μετά τον τερματισμό των τζιχαντιστικών χτυπημάτων στο Παρίσι.
Ένα μοντέλο, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, εμφανίστηκε… σωστός τζιχαντιστής, με την ομπρέλα μάλιστα να τη φορά στην πλάτη ως όπλο, ενώ είχε καλυμμένο το πρόσωπο και φαίνονταν μόνο τα μάτια.
Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι που μιλάνε για ατυχή σύμπτωση και ότι ο σχεδιαστής, ο οποίος αρέσκεται στο άρμι λουκ, δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει. Βεβαίως πόσο σύμπτωση είναι το στυλ που επιλέγει να “φέρνει” σε τζιχαντιστές και όχι, ας πούμε, σε Πεσμεργκά, είναι ένα θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση.
Πάντως τα βρετανικά ταμπλόιντ ήδη από το βράδυ του Σαββάτου έχουν αρχίσει να ασκούν κριτική σε αυτού του είδους τη… μόδα.























































