ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη χειρότερη εντύπωση έκανε η επίδειξη μόδας ενός σχεδιαστή στο Λονδίνο, ο οποίος έδειξε να “εμπνέεται” από τους… τζιχαντιστές.
Αγόρια μοντέλα περπάτησαν το Σάββατο πάνω στην πασαρέλα φορώντας τα ρούχα του σχεδιαστή μόδας Μαχαρίσι (Maharishi) στο Λονδίνο, ούτε 24 ώρες μετά τον τερματισμό των τζιχαντιστικών χτυπημάτων στο Παρίσι.
Ένα μοντέλο, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, εμφανίστηκε… σωστός τζιχαντιστής, με την ομπρέλα μάλιστα να τη φορά στην πλάτη ως όπλο, ενώ είχε καλυμμένο το πρόσωπο και φαίνονταν μόνο τα μάτια.
Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι που μιλάνε για ατυχή σύμπτωση και ότι ο σχεδιαστής, ο οποίος αρέσκεται στο άρμι λουκ, δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει. Βεβαίως πόσο σύμπτωση είναι το στυλ που επιλέγει να “φέρνει” σε τζιχαντιστές και όχι, ας πούμε, σε Πεσμεργκά, είναι ένα θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση.
Πάντως τα βρετανικά ταμπλόιντ ήδη από το βράδυ του Σαββάτου έχουν αρχίσει να ασκούν κριτική σε αυτού του είδους τη… μόδα.























































