ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Να απαλλαχθεί ο Στρος-Καν από τις κατηγορίες μαστροπείας ζητά ο εισαγγελέας

Να απαλλαχθεί ο Στρος-Καν από τις κατηγορίες μαστροπείας ζητά ο εισαγγελέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την αθώωση του Ντομινίκ Στρος Καν που αντιμετωπίζει κατηγορίες για μαστροπεία, ζήτησε ο εισαγγελέας του γαλλικού δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η πολύκροτη υπόθεση.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ Καν προοριζόταν για πρόεδρος της Γαλλίας προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο για σεξουαλικά όργια και μαστροπεία που οδήγησε τον Γάλλο πολιτικό στο εδώλιο.

Το δικαστήριο διερευνά το ρόλο του Στρος Καν στο κύκλωμα με πόρνες που δρα στην πόλη Λιλ της βόρειας Γαλλίας.

«Πλήρωσε ο Ντομινίκ Στρος Καν πόρνες; Η απάντηση είναι όχι. Προώθησε πόρνες σε άλλους; Η απάντηση είναι όχι», ανέφερε η εισήγηση του εισαγγελέα της Λιλ, Φρεντερίκ Φεβρ.

Ο εφιάλτης για τον Γάλλο πρώην αξιωματούχο ξεκίνησε το 2011, όταν μια καμαριέρα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση, αν και το αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε τις κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Χρυσάφι» το ελαιόλαδο – Οι τιμές στα ύψη

Θέουτα: Οι Μαροκινοί παράνομοι μετανάστες «έπληξαν» τη Συνθήκη Σένγκεν

Ο αναδυόμενος Ψυχρός Πόλεμος Ισραήλ και Τουρκίας στη Μεσόγειο

Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί – Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»

Γαλλία: Δια νόμου απαγόρευση πρόσβασης των παιδιών σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr