ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη στο Πακιστάν: Χριστιανοί έκαψαν ζωντανούς δύο μουσουλμάνους (σκληρές εικόνες)

Φρίκη στο Πακιστάν: Χριστιανοί έκαψαν ζωντανούς δύο μουσουλμάνους (σκληρές εικόνες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε αντίποινα για τη Σταυροφορία που κήρυξε το Βατικανό ενάντια στους τζιχαντιστές, το Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσε διπλή βομβιστική επίθεση σε χριστιανική συνοικία στη Λαχόρη του Πακιστάν.

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι είναι νεκροί από το μακελειό, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και 80 οι τραυματίες.

pakistan_3

Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί έξω από δύο εκκλησίες και αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι η ταχεία παρέμβαση ενός φρουρού ασφαλείας ήταν σωτήρια για την ζωή δεκάδων ανθρώπων.

Οι εκρήξεις συγκλόνισαν με διαφορά λίγων λεπτών τη συνοικία Γιουχαναμπάντ, όπου διαμένουν στην πλειονότητά τους χριστιανοί, την ώρα που δεκάδες πιστοί παρακολουθούσαν την κυριακάτικη λειτουργία.

pakistan_4

Σύμφωνα με την αστυνομία στόχος των δραστών ήταν δύο εκκλησίες, μία καθολική και μία προτεσταντική, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση η μία από την άλλη.

«Οι ομάδες διάσωσης συνεχίζουν το έργο τους και ο απολογισμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου των υπηρεσιών διάσωσης Σατζάντ Χουσαϊν.

Σε αντίποινα, εξαγριωμένοι Χριστιανοί οπλισμένοι με ρόπαλα, έπιασαν δύο άνδρες που θεώρησαν ότι είχαν σχέση με τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τους έκαψαν ζωντανούς, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, όπως έχουν αναρτηθεί στο Twitter.

pakistan_2

pakistan_5

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;

Η Χαμάς προσπαθεί με τεχνάσματα να μην αφοπλιστεί

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα – Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr